Zadrželi další nelegální migranty v ČR, upozornil Okamura s výtkou na Hamáčka

30.11.2020 17:12

„Sluníčkáři stále tvrdí, že u nás žádní nelegální imigranti nejsou. Přitom cizinecká policie v Jihomoravském kraji zadržela na konci minulého týdne na dálnicích dalších 12 nelegálních migrantů, čtyři Syřany a osm Afghánců. Kdyby místo boje s tzv. „předsudečnou nenávistí“ bojoval ministr vnitra Hamáček se skutečnou islámskou nenávistí a zajistil hlídání našich hranic,“ napsal Tomio Okamura na fcebooku.

Zadrželi další nelegální migranty v ČR, upozornil Okamura s výtkou na Hamáčka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

To se ale prý nestane. „Protože podle něj je „islám pro lidstvo důležitý“ a je nutné trestat „islamofobii“,“ dodává. 
 
„Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi,“ mluví za SPD její předseda. 
 

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec
 
Připomeňme informaci, že policisté nedávno zadrželi na Vysočině na 104. kilometru dálnice D1 24 nelegálních muslimských migrantů. Doklady neměli a svoji totožnost nedokázali prokázat.
 

Anketa

Jste pro otevření obchodů a restaurací?

59%
41%
hlasovalo: 21549 lidí
„Pravděpodobně jde o Syřany a Turky. Před tím zadrželi celníci 48 nelegálních migrantů, kteří jsou patrně ze Sýrie. Týden dříve bylo zadrženo 35 nelegálních imigrantů z muslimských zemí,“ dodává Okamura.  
 
Uvolnění restrikcí po první vlně epidemie přilákalo do Česka tisíce cizinců, kteří v zemi pobývali nelegálně, píše deník Právo. Ve třetím čtvrtletí evidovala cizinecká policie na 4300 lidí bez potřebných dokumentů a povolení k pobytu, to je o téměř tři desítky jedinců více než loni ve stejném období.
 
„Přes dvě stě cizinců v letních měsících podle statistik cizinecké policie přes Česko cestovalo do Německa. Většinou šlo o Afghánce, Syřany nebo občany Alžírska. SPD je jednoznačně proti jakékoliv podpoře ilegální imigrace, voláme po ukončení jakékoliv její podpory, po ochraně našich hranic a po nemilosrdné deportaci všech ilegálních imigrantů zpět na kontinent, kam patří,“ vyzývá Okamura. 
 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Barbora Richterová

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…