Zeman na Vysočině znovu vyrazil na rybník. Smál se novinářům

06.07.2017 18:23

Prezident Miloš Zeman si užívá svou tradiční dovolenou v Novém Veselí na Vysočině. Jak je jeho dobrým zvykem, vyplul na svém gumovém člunu na rybník za chatou. A smál se novinářům, kteří ho přitom fotografovali.

Zeman na Vysočině znovu vyrazil na rybník. Smál se novinářům
Foto: Hanka Brožková - KPR
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Miloš Zeman si dovolenou užívá. Napřed posedával na lavičkách a užíval si lehké procházky a pak tradičně vyrazil na rybník za svou chatou. Při této příležitosti se smál novinářům. „Zdravím přítomné novináře,“ volal Zeman na dívky, které stály na břehu a nahrávaly si hlavu státu na mobil. Mladé ženy prezidentovi oznámily, že nejsou novinářky, nýbrž jeho stoupenkyně. Informuje o tom server iDNES.cz.

 Celý článek naleznete zde.

K rybníku došel prezident sám, byť měl kolem sebe osobní ochránce, kteří byli připraveni mu kdykoli pomoct. Nakonec mu pomohli nastoupit do člunu, v němž posléze prezident trávil desítky minut a relaxoval. Odpočívat už ale nebude dlouho. Jeho dovolená skončí buď v pátek, nebo v neděli. Tak či tak, nejpozději v pondělí se vrátí Miloš Zeman do úřadu. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…