Zeman pravděpodobně už nebude pravidelně v TV Barrandov

13.01.2020 15:08

Prezident Miloš Zeman pravděpodobně už nebude pravidelně vystupovat v rozhovorech na TV Barrandov. Server Mediaguru upozornil, že v čase, kdy se vysílal pravidelný pořad Týden s prezidentem, je od příštího týdne v programu televizní stanice nový seriál. Prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček serveru Blesk.cz řekl, že se připravuje nový plán Zemanových mediálních aktivit. Informace shrnula ČTK.

Zeman pravděpodobně už nebude pravidelně v TV Barrandov
Foto: Screen: TV Barrandov
Popisek: Prezident Miloš Zeman v pořadu Týden s prezidentem, který se natáčel na Vysočině.

Minulý týden se pořad Týden s prezidentem, ve kterém se Zemanem pravidelně vedl rozhovory majitel TV Barrandov Jaromír Soukup, nevysílal. Tento čtvrtek televizní stanice pořad avizuje, příští týden ale už je v daný čas v programu seriál s názvem Je to kampaň!, po kterém se bude vysílat Duel Jaromíra Soukupa. Tento pořad v minulosti navazoval na Týden s prezidentem.

„Omezím se na konstatování, že nyní pracujeme na inovovaném a zajímavém plánu pravidelných mediálních aktivit pana prezidenta. Plán bude zahrnovat osvědčené i nové pořady,“ řekl Blesku Ovčáček k možnému zrušení Týdne s prezidentem. Podrobnosti neuvedl.

Server Echo24.cz upozornil, že na TV Barrandov v letošním roce zatím v programu chybí i Talkshow Jiřího Ovčáčka. Debatní pořad prezidentova mluvčího, který televize spustila na podzim, odvysílal zatím poslední díl 16. prosince.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

19:36 „Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

Dva roky po sobě poklesl v Česku počet narozených dětí přibližně o deset tisíc, což činí úbytek zhru…