Zemanova "masturbace". Paroubkův web zveřejnil názor, který by neměli číst fanoušci prezidenta

27.12.2013 13:57

Projev prezidenta Miloše Zemana na druhý svátek vánoční by podle Františka Štvána bylo možné přirovnat k autoerotice. Na serveru Jiřího Paroubka VašeVěc.cz v článku „Zemanova politická masturbace“ napsal, že se Zeman snažil před veřejností uspokojit sám sebe, protože za rok jeho působení se ve společnosti nic k lepšímu nezměnilo.

Zemanova "masturbace". Paroubkův web zveřejnil názor, který by neměli číst fanoušci prezidenta
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Anketa

Kterého českého prezidenta máte nejraději?

hlasovalo: 27897 lidí

Nastávající paní Nečasová způsobila pád vlády svého muže kvůli vlastní nabubřelé hlouposti. Vláda Jiřího Rusnoka kromě enormního rozdávání veřejných zakázek bez výběrových řízení údajně nevykonala pro blaho dolních deseti milionů nic, co by stálo skutečně za řeč.

Prezidentské konto na snížení dluhu? Já tu dobročinnost nebudu dělat zadarmo

Ke kompletní sestavě ústavních soudců Štván dodává, že by se oprávněnost jejich zařazení do sestavy měla hodnotit až podle výsledků.

Celý článek ZDE.

„Založení prezidentského konta na snížení státního dluhu, v kontextu navýšení rozpočtu Hradu na pohoštění o částku, která je větší než Zemanův vklad na tento fond, vnímám účetně jako nulu, co od nuly pojde, či jako ekvivalent okřídlené hlášky Š&G - já tu dobročinnost nebudu dělat zadarmo,“ dodal Štván ve svém kritickém článku.

K zlepšení vztahů ČR s institucemi EU prý dojde až tehdy, kdy přestanou mít pocit, že je čeští představitelé chtějí co nejvíce okrást.

Zeman používá strategii rétorické politické nekonkrétnosti. Není možné ji podrobit inventuře

Prezidentovo vychloubání o neudělování amnestií pak Štván chápe jako sporné. Za udělení amnestie považuje i vyhrožování budoucí vládě, že pokud nepředloží „dobrou“ ideu boje proti korupci, tak ji nejmenuje. Na druhé straně si nekladl konkrétní podmínky, může si řada šibalů oddechnout.

Možná se Zeman domluvil s Andrejem Babišem na strategii rétorické politické nekonkrétnosti. Má tu výhodu, že ji není možné podrobit inventuře. „Samozřejmě si nepřeji nic jiného, než aby se vše, co jsem z vánočního projevu prezidenta vyčetl, nikdy nerealizovalo,“ uzavřel Štván.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

20:17 Moravský espéďák: Rusko už za dva roky nebude existovat. Psali analytici z USA

Moravský kandidát SPD a Trikolory do Evropského parlamentu Boris Latýn ve svém komentáři zmiňuje ana…