Zoufalci z TOP 09! Neštítíte se ničeho! Kolem strany Kalouska přituhuje

18.10.2017 11:04

TOP 09 rozčílila svou negativní kampaní i své příznivce. A nejen je. Proti negativním inzerátům, které se v předvolební kampani objevily, se vyjádřil i ministr zemědělství Marian Jurečka (KDU-ČSL).

Zoufalci z TOP 09! Neštítíte se ničeho! Kolem strany Kalouska přituhuje
Foto: TOP 09
Popisek: TOP 09

„Zoufalí lidé dělají zoufalé činy: TOP 09 se opět vrací k opakovaně vyvrácené lži. Zatímco před dvěma lety Miroslav Kalousek varoval před miliardami pro Agrofert kvůli biopalivům, dnes je situace taková, jakou jsme předpokládali. Za loňský rok činí nevybraná spotřební daň (tedy žádná dotace) přesně 38,5 mil. Kč. Za rok 2015 byla ještě přes 2 mld. Kč. A pro jistotu dodávám, že žádnou dotaci na biopaliva nevyplácíme!“ rozčílil se nad inzerátem TOP 09 ministr zemědělství Jurečka. Inzerát TOP 09 poukazuje na to, proč máme žlutou republiku.

„Reklama TOPky. Od konzervativní politické strany bych čekal seriózní argumenty, navíc od strany, jejíž předseda celý byznys s podporou biopaliv odstartoval coby ministr financí,“ poznamenal pak ještě Jurečka. 

Své pak napsal i psychiatr Tomáš Rektor. „Když jsem včera kritizoval video Dominika Feriho, byl v tom prvek tzv. humoru. Ale negativní kampaň, kterou topka rozjela teď, je pro mě naprosto nepřijatelná. S nostalgií vzpomínám na časy, kdy kníže v prezidentské kampani sděloval, že pod pás zásadně nemíří,“ sdělil Rektor. „Teče jim do bot,“ konstatuje pak Michal Kučera. Rektor odvětil: „A toto jim pomůže? U Feriho nejsem cílovka, ale tady už jo. A mě to odrazuje.“

Na TOP 09 se zlobí i producent a komentátor Jakub Horák, jenž se rozhodl v předvolební kampani pomoct Pirátům. Strana Miroslava Kalouska se prý neštítí takřka ničeho. Šíří prý dokonce fake news o tom, jak mohou dopadnout volby a jakou roli budou v nové Sněmovně hrát Piráti. Rozčílila se i politička ODS Alexandra Udženija. A to právě kvůli inzerátu, jež si TOP 09 zadala v deníku Metro. 

Psali jsme ZDE

Celý příspěvek Mariana Jurečky:

Zoufalí lidé dělají zoufalé činy: TOP 09 se opět vrací k opakovaně vyvrácené lži. zatímco před 2 lety Miroslav Kalousek varoval před miliardami pro Agrofert kvůli biopalivům, dnes je situace taková, jakou jsme předpokládali. za loňský rok činí nevybraná spotřební daň (tedy žádná dotace) přesně 38,5 mil. Kč. za rok 2015 byla ještě přes 2 mld. Kč. A pro jistotu dodávám, že žádnou dotaci na biopaliva nevyplácíme!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…