Bohdan Babinec: Nosit roušky, nebo ne? Rozvolňování, nebo ne?

07.12.2020 21:37

Jsme svědky demonstrací proti rouškám. Prosím vás! Zamyslete se nad tím!

Bohdan Babinec: Nosit roušky, nebo ne? Rozvolňování, nebo ne?
Foto: NÁR.SOC.
Popisek: Bohdan Babinec

Žijeme ve vzdušném oceánu, do kterého se dostávají koronaviry. To znamená, že plují kolem nás na vzdálenosti cca 2 - 2,5 metru od nakaženého člověka. A teď záleží jen na nás. Když jsme blízko tohoto nakaženého prostředí, je riziko, že je vdechneme nosem nebo ústy, anebo dotykem dostaneme do svého těla z ovzduší tyto viry.

Anketa

Jste pro to, aby vláda znovu zavřela obchody a restaurace?

52%
48%
hlasovalo: 15094 lidí

Selským rozumem bránit se od nákazy těchto virů můžeme. Ve vzdušném oceánu těchto virů ozařováním ultrafialovými paprsky, ionizátory, okysličováním prostředí apod. Nebo vytvořením zevní bariéry proti vdechování těchto virů - jako jsou roušky, respirátory a pod.

A když už jsme koronavirus vdechli, tak můžeme zabraňovat proniknutím do našeho těla tím, že si včas vstříkneme do nosních dírek léky tipu Avamys, a do úst si vstříkneme Jodisol spray, což zabíjí vir, popřípadě snižuje jeho životaschopnost. A tím pádem je lépe zvládnuta intoxikace virem imunitním systémem organismu.

Takže každý by se měl zamyslet, jak se má bránit nákaze koronaviru. Zevní desinfekcí nebo zevní bariérou - roušky, respirátory - a vnitřní desinfekcí dýchacích cest.

Chytré roušky a různá rozvolňování a lockdowny požírají spoustu peněz. Tyto prostředky je možné spíše nasměrovat k desinferkci ozařováním a okysličováním prostor a pod. A pro správné použití desinfekčních prostředků a léků.

MUDr. Bohdan Babinec, CSc.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…