Dělnická strana: Policie straší Nový Bor

08.09.2011 21:28

Policie České republiky, jako již tradičně před každým větším shromážděním DSSS, vydala informační leták určený občanům města, ve kterém je akce nahlášena. Tentokrát se jedná o Nový Bor. Opět jsou zde výzvy k odstranění nejrůznějších předmětů a přeparkování automobilů. To vše prý na základě zkušeností.

Dělnická strana: Policie straší Nový Bor
Foto: Hans Štembera
Popisek: Chodba v domě Romů

Vážně nechápeme, jaké zkušenosti Policie České republiky myslí. Nový Bydžov? Zde proběhl pochod DSSS v naprostém poklidu a výtržnosti tropila pouze skupinka anarchistů a nepřizpůsobivých, vedená bývalým ministrem pro koňské koblihy Michaelem Kocábem a předsedou Strany zelených Ondřejem Liškou, který na místě vztekem zčervenal.
Nebo snad myslí policie Krupku?

I zde proběhl pochod DSSS bez jakýchkoli problémů a policisté museli zasáhnout pouze proti skupině výtržníků, které vedl jakýsi pan Brož. Ten Brož, který nyní svolává do Nového Boru další shromáždění, kde chce provokovat slušné lidi. Je podivné, že Policie ČR nevaruje na základě zkušeností spíše před tímto individuem a před jím svolanou provokací.

Další větší akce dělníků proběhla v Brně a opět zde problémy vytvářela pouze skupina tzv. pravdoláskařů typu Brož, Havel, Liška, Kocáb, kteří porušovali platné zákony a neohlášeným a nepovoleným shromážděním se snažili zabránit průchodu řádně nahlášeného a soudně povoleného pochodu. Aby policie ukázala svou sílu, nezasáhla proti těmto narušitelům, ale zatkla na politickou objednávku několik účastníků akce DSSS, kteří spáchali těžký zločin - drželi v rukou transparent s nápisem „Evropo povstaň". Gratulujeme.

DLOUHODOBĚ SLEDUJEME:

Prozatím poslední větší akce DSSS proběhla v Přerově. I zde policie bila na poplach, občané byli vyzýváni k zabednění výloh, přeparkování automobilů a opuštění města. Nu, a jak myslíte, že to celé dopadlo? Opět žádný konflikt, opět žádné násilí ze strany účastníků pochodu DSSS. Pouze na jeho trase se pokoušela provokovat skupinka podivných bytostí zahalených do oblaků marihuanového kouře.

Ničím neopodstatněné strašení Policie ČR občanů Nového Boru má jako vždy jediný a konkrétní cíl. Zabránit masivnější účasti místních lidí na pochodu, kteří by mohli prohlédnou lži, které jim sdělovací prostředky o DSSS servírují na objednávku mocných. Celé toto divadlo s možným ohrožením je pak doplněno barvitým líčením sdělovacích prostředků o připravovaném použití granátometů se slzným plynem. Přátelé, nebuďme ovce, nenechme se zastrašit! V sobotu 10. září 2011 se ve 13 hod. sejdeme na vlakovém nádraží v Novém Boru.

Čtěte také:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: DSSS

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…