František Štván: Šmírák senátor Doubrava obviňuje média ze šmíráctví

11.12.2013 19:05

Senátor Doubrava (Severočeši.cz) je rozhořčen činem pracovníků České televize, ačkoliv není na 100% jasné, jestli zveřejnění Rusnokova rétorického striptýzu bylo jejich zlým úmyslem či nikoliv.

František Štván: Šmírák senátor Doubrava obviňuje média ze šmíráctví
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Jaroslav Doubrava

Přitom se nedávno ve svém článku na Parlamentních listech, ve kterém popisuje dvojí metr pracovníku na sociálce, kteří se podle jeho očitého svědectví  k "bílé" samoživitelce nemocného dítěte, kterou doprovázel, aby si udělal fundovaný názor, jak to na tomto úřadě chodí, chovali hůř, než k Romce, která si čekání údajně krátila telefonováním z mimořádně luxusního mobilu.

Jeho šmíráctví spočívalo v tom, že ač je to neslušné, její privátní hovor, který se údajně týkal její schopnosti získat ze sociálky obrovské peníze, poslouchal a čtenářům jeho obsah sdělil. Pokud bych připustil jeho teorii, že to byl ze strany médií záměr dotyčným politikům škodit a poškozovat náš národ, pak musím v rámci objektivity dodat, že i jím zveřejněný privátní hovor Romky, mohl mít stejný cíl. Škodit dotyčné paní a poškozovat etnikum, jehož je součástí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vasevec.cz

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohdan Babinec: Není chování mocných světa, Evropské unie, USA a NATO farizejské?

12:16 Bohdan Babinec: Není chování mocných světa, Evropské unie, USA a NATO farizejské?

Jsme svědky brutální války, kterou vede agresivní Putinovo Rusko proti Ukrajině. Tuto agresi odsoudi…