Ivan David: Markéta Gregorová jednotně proti Rusku

19.05.2021 16:25 | Komentář

Byla by velká škoda, kdyby video, které si natočila Markéta Gregorová zůstalo omezeno na úzkou skupinu osob které se chytily do jejích sociálních sítí.

Ivan David: Markéta Gregorová jednotně proti Rusku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Europoslanec Ivan David

Hned první komentář Jiřího Jobánka vystihl přesně to, co musí napadnout každého 50+. Proč jsou si všichni mladí političtí aktivisté všech stran a hnutí nejméně posledních sto let tak podobní: Naivní povrchní, ale zanícený aktivismus, boj proti zlu a za všeobecné dobro? Jen to zlo a dobro jsou velmi různé, podle politické orientace.

Když dostanou do rukou moc, končí sranda, jsou schopni bez slitování ničit lidské osudy. Zatím jsou směšní a komický účin podtrhuje velmi originální nepomucká svatozář z unijních hvězdiček na posvátné vlajce Čtvrté říše.

Jiří Jobánek:
"Škoda, že zrušili SSM. Holka by byla ozdobou všech těch schůzí a sjezdů. Mohla by v Agitačním středisku klidně recitovat pomocné stráží VB."

Video Markéty Gregorové najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…