Jan Lepič: Zítra začne v Parlamentu ČR jednání o vyslovení nedůvěry vládě

22.11.2018 16:18

Čeká nás velká mediální „ grande show“, a to v přímém přenosu ČT24. Jejími aktéry budou ti největší a nejlepší politici z takzvané „demokratické opozice“. Pak máme v parlamentu ještě zřejmě nedemokratické strany, které ovšem splňují všechny podmínky Ústavy a zákonů a respektují je, ovšem nejsou hodny názvu demokratické, protože tak rozhodnuli pánové Kalousek, Fiala, Bělobrádek a další „praví demokraté“.

Jan Lepič:  Zítra začne v Parlamentu ČR  jednání o vyslovení nedůvěry vládě
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanecká sněmovna ČR

Důvodem této velké show je vyslovení nedůvěry vládě, vedené premiérem Andrejem Babišem. Ten se dopustil řady zločinů, je trestně stíhaný a pokusil se zavléci svého syna do ciziny, aby nemohl svědčit v kauze „Čapí hnízdo“. To alespoň tvrdí většina médií s tím, navíc s tím, že premiér Babiš ovlivňuje vyšetřování. To sice popírá jak ministr vnitra pan Hamáček, tak policie a státní zástupci, ale média a „demokratická opozice“ to ví samozřejmě lépe. Je jim naprosto jedno, že Babiš mladší je v kauze „Čapí hnízdo“ rovněž obviněný a může říkat co chce, nebo neříkat nic a s policií odmítnout spolupracovat.

A co se týče údajného únosu, neexistuje žádný důkaz, že k němu došlo, vyjma zcela zmanipulované a nezákonně pořízené reportáže známých manipulátorů dua Slonková - Kubík. Babiš mladší je navíc občanem Švýcarska, vlastní pas, není zbaven svéprávnosti a může si jezdit kam uzná za vhodné. A jestli jezdí sám, nebo s kýmkoliv dalším, nevykazuje naprosto žádné znaky únosu. Musel opakovaně překračovat hranice mezi zeměmi EU a Ruskou federací. K tomu samozřejmě potřeboval vízum, o které musel někde požádat. Při vstupu na Ukrajinu mu stačil pouze pas, ale i tak musel přejít přes řádný hraniční přechod, ať už na letišti, nebo na zemi. Pokud by byl „unášen, nebo dokonce zavlečen“, mohl kdekoliv požádat o pomoc pohraniční úředníky. Jak je zřejmé, z pobytů v cizině se v blíže nespecifikované době vrátil, a dnes žije se svojí matkou ve Švýcarsku. Jeho pobyt je tedy policii znám. Znám byl i politikům, kteří studovali spis vedený v kauze „Čapí hnízdo“ při vydávání premiéra Babiše ke stíhání. Tam je také možné hledat únik informací a „zázračné odhalení“ jeho pobytu duem Slonková – Kubík. Jak místo pobytu zjistili, sami nikde neřekli a nikdo se jich na to neptal. Mají přece právo chránit svoje zdroje.

Nejhorší na tom všem je, že páteční show v poslanecké sněmovně vše neskončí. Babiš bude dál napadán, urážen, vyzíván k odstoupení a bude na něj pliváno. Samozřejmě těmi správnými demokraty, kteří si tak zakládají na slušnosti, pravdě a zásadovosti. Budou dál polarizovat společnost a i pokud nakonec vše skončí soudem, kde bude Babiš omilostněn, budou dál blábolit o zmanipulovaném rozhodnutí a nikdy se s ním nesmíří. Jedině, pokud by byl pan Babiš odsouzen alespoň na 8 let, tak snad budou spokojeni. Bohužel, taková je dnes, téměř 30 let po převratu, naše „demokratická politická reprezentace“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

P. C. Roberts: Washington se snaží svrhnout vládu Gruzie a otevřít druhou frontu proti Rusku

11:34 P. C. Roberts: Washington se snaží svrhnout vládu Gruzie a otevřít druhou frontu proti Rusku

Tvrdí to gruzínské vládní kruhy. Takže je to přesně tak, jak jsem předpovídal, a Putinova neschopnos…