Jan Novotný: Jen tak dál pane prezidente!

12.01.2014 10:25

Informace v médiích o tiskové konferenci prezidenta republiky v pátek 10. ledna.2014 byly veřejnosti prezentovány tak, aby vyznělo zejména to, jaký je prezident hulvát a bonmotář. Vytrhané kousky jeho projevu poskládané jen z vybraných žhavých částí měly zapůsobit na občany v tom nejvíce negativním pojetí.

Jan Novotný: Jen tak dál pane prezidente!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Je podle mě velice neslušné a nemravné dělat z projevu prezidenta takový tyjátr. Proč není jeho projev zveřejněn v médiích celý? Jediné štěstí, že má prezident vlastní webové stránky, kde ho lze přečíst:

Je něco špatného na tom, že prezident vyžaduje na ministerských postech odborníky? Jeho úsilí o zlepšení poměrů na české politické scéně, zdevastované minulými pravicovými nicmochry, by takto mohlo být nakonec zneuctěno. Ve stavu, kdy stav ekonomiky a celé státní správy je v desolátním stavu, snad ani jiné řešení, než vybavit ministerstva skutečnými odborníky, není možné. Chceme další plýtvání veřejnými prostředky? Chceme mít opět loutky v rolích ministrů? Myslím, že toho už jsme si užili a je třeba s tím udělat rázný konec.

Jen dál pane prezidente, držím Vám palce ve Vašem nezdolném úsilí.

Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vasevec.cz

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: O bezpečnostních aktivech

15:22 Petr Hampl: O bezpečnostních aktivech

Denní glosy Petra Hampla.