Jan Urbach: Facebook zablokoval nový rozhovor s Trumpem

04.04.2021 7:38

Snacha bývalého amerického prezidenta Lara Trumpová informovala, že její rozhovor s Donaldem Trumpem byl odstraněn z jejího účtu na Facebooku.

Jan Urbach: Facebook zablokoval nový rozhovor s Trumpem
Foto: Repro Youtube
Popisek: Donald Trump na konferenci CPAC

Zveřejnila také maily, které ji společnost zaslala. Hrozí v nich, že její účet bude zablokován, jestliže bude nadále zveřejňovat obsah s „vyjádřeními Trumpa".

Společnost Marka Zuckerberga odstranila rozhovor, který bývalá televizní producentka, spolupracovnice stanice Fox News vedla pro program „The Right View”. Mluvčí Facebooku přiznal, že video bylo zablokováno z důvodu časově neomezené blokace Donalda Trumpa v této společenské síti.

Lara Trumpová také publikovala zprávu, ve které je informována, že obsah, ve kterém je slyšet hlas bývalého prezidenta USA nejsou v současnosti na Facebooku a Instagramu povolené. Facebook také varuje, že i v budoucnosti budou podobné posty odstraňovány a na účty, na kterých budou umístěny, budou uplatněny restrikce.

„Jsme o další krok blíž k vizi z Roku 1984" George Orwella, napsala Laura Trumpová. Současně také zveřejnila odkaz na síť Rumble, kde je v současnosti rozhovor zveřejněn (ZDE).

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…