Jan Urbach: Trump - Amerika prochází temnými časy, nikdy nebyla v takovém nebezpečí

22.04.2022 21:21 | Komentář

Bývalý americký prezident Donald Trump řekl, že současné vedení země nevyvolává ve světě respekt ani úctu, a proto byl celý svět na hranici nejnebezpečnější linie v historii, řekl 22. dubna z tribuny. z Heritage Foundation na Floridě.

Jan Urbach: Trump - Amerika prochází temnými časy, nikdy nebyla v takovém nebezpečí
Foto: Repro GBNews
Popisek: Donald Trump na CPAC 2022

„Amerika prochází temnými a složitými časy. Jsem přesvědčený, že toto období je pro naši zemi nejnebezpečnější, svět nikdy nebyl v takovém nebezpečí,“  řekl dnes Donald Trump z tribuny  Heritage Foundation na Floridě.

Bývalý šéf Bílého domu poznamenal, že Spojené státy ztratily své dřívější postavení na světové scéně a mnohé, co se ve světě děje, je toho důsledkem.  „Čína nás už nerespektuje, Írán se nás už nebojí. A hrozná speciální operace Ruska jen ukázala, za jak slabé považují naše vůdce, “shrnul Trump.

Trump před třemi dny oznámil potřebu jednání mezi Ruskem a Ukrajinou, ale pod jednou podmínkou. Podle jeho názoru nemá smysl se mezi stranami bavit, pokud neplánují dohody o řadě otázek. Dodal, že od začátku ruské speciální vojenské operace na ochranu Donbasu, jak zdůraznil Trump, se ruský prezident Vladimir Putin chová moudřeji než současné vedení USA.

V posledních dnech Donald Trump také hovoří o důvodech  růstu cen plynu, pohonných hmot a potravin. Za to vše a inflaci ve Spojených státech  může podle něho současná administrativa Joe Bidena. Trump označil Bidenovu politiku za „ vyhlášení války americké energetice “, což vede k tomu, že americkou střední třídu „drtí“ vysoké ceny plynu a potravin.

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…