Jan Ziegler: Bobošíková a Dienstbier ohrožují zájmy České republiky

11.01.2013 9:04

Prezident České republiky musí být člověk moudrý, zralý a také by měl umět chápat věci v souvislostech.

Jan Ziegler: Bobošíková a Dienstbier ohrožují zájmy České republiky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pojďte se s námi podívat do zákulisí před prezidentskou superdebatou

Janě Bobošíkové jde však jenom o moc za každou cenu a Jiří Dienstbier pro změnu ohrožuje energetickou bezpečnost České republiky. Navíc je nepřijatelné, aby kandidáti na prezidenta žebrali o hlasy u levicových extrémistů.

Vůdkyně jakési pidistrany Suverenita Jana Bobošíková celý život dokazuje, že národní zájmy, kterými se ústy ohání kde a jak může, jsou jí ve skutečnosti ukradené. Tu brojí proti Evropské unii, ovšem pak neváhá zaměstnat v Bruselu za velké peníze coby europoslankyně celou rodinu a eura na tučném kontě od Barrosa a spol. jí vůbec nevadí.

Ve skutečnosti touží pouze po moci a tomu je schopna obětovat vše, nakonec i ty opravdové české národní zájmy. Napřed se snažila dělat kariéru coby mladá uvědomělá svazačka a v Praze na Staroměstském náměstí dokonce vítala s květinami soudruha vrchního komunisty Gustav Husáka. V předvoji KSČ Socialistickém svazu mládeže to dotáhla do významných funkcí a za totality studovala na Vysoké škole ekonomické, obor Zahraniční obchod, který byl vyhrazen pouze pro děti komunistických papalášů. Jejím skutečným zájmem je tedy pouze koryto, které pořádně sype.

Jiří Dientsbier je odpůrcem jaderné energetiky, uvítal by odstavení temelínské elektrárny a samozřejmě o jejim rozšíření nechce ani slyšet. Ohrožuje tak energetickou bezpečnost naší vlasti a zároveň i tisíce pracovních míst, které jsou s jádrem přímo spojené. V době ekonomické krize jsou takové postoje obzvlášť nebezpečné. Nerespektuje tak názory více než dvou třetin obyvatel Čech, Moravy a Slezska, kteří vědí, že bez jaderné energetiky se v budoucnosti neobejdeme.

Oba dva si navíc přišli o říct k bolševickým papalášům o hlasy příznivců extremistické KSČM. To je zásadně nepřijatelné a zdůvodnění obou, proč to udělali, jsou nepřesvědčivá! Prý mají s komunisty styčné body, ale to je chabá výmluva. Vždyť programovou shodu by dotyční našli klidně i s nacistickou NSDAP, která by Dientsbierovi mohla vyhovovat z důvodu velkorysé sociální politiky a Bobošíkové třeba pro masivní výstavbu dálnic.

Žádat o podporu stranu, která se nezřekla své totalitní minulosti a stále obhajuje zločiny minulé rudé éry je opravdu out. Ti, jež tak činí, se proto nesmí stát prezidenty České republiky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Proč jste odpískali jednání o penzích?

Nemyslíte, že jste tím koalici nahráli na smeč, že bude tvrdit, jak ona něco prosadila, že vás přizvala k jednání, ale vy jste to odmítli? Kdybyste jednali dál, mohli jste předložit vlastní návrhy, možná by neprošli, ale bylo by evidentní, že jste je podali a chtěli jste reformu, která je potřeba ře...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Milan Knížák: Rezignujte!

14:46 Milan Knížák: Rezignujte!

Výzva rektorce Akademie výtvarných umění k rezignaci.