Jan Ziegler: Tomio Okamura zřejmě zešílel

17.02.2019 11:01

Jinak si nelze vysvětlit fakt, že poslal dopis ministru kultury Antonínu Staňkovi, kde se ho ptá, jestli je pravdou, že Muzeum romské kultury v Brně požádalo jeho resort o bilion korun dotací.

Jan Ziegler: Tomio Okamura zřejmě zešílel
Foto: Facebook Jana Zieglera
Popisek: Jan Ziegler

Nemohu si pomoci, ale takový kolosální nesmysl by mě nenapadl ani ve stavu nejtěžší opilosti. Nejhorší na tom, je že to Okamura myslel vážně. V Muzeu romské kultury pracují rozumní vzdělaní lidé, které něco takového vůbec nenapadlo. Stačí použít obyčejný selský rozum. Bilion, tedy tisíc miliard, korun tvoří asi dvě třetiny českého ročního státního rozpočtu. Aby stát této kulturní instituci mohl dát takovou sumu, musel by zrušit policii, rozpustit armádu, zavřít nemocnice atd. To je jasné i průměrně myslícímu člověku.

Znovu se ukazuje, že Strana přímé demokracie je omylem české politické scény. Po poslanci Miloslavu Roznerovi, který do toho nechce zabrušovat, jeho kolegovi z SPD Raku Kotenovi, jenž věří ve škodlivost mikrovlnných trub, zřejmě přišel o zdravý rozum i předseda strany Tomio Okamura.

SPD je tragikomickým spolkem, který doufám v příštích volbách vyženou voliči z Poslanecké sněmovny. Její zástupci jsou přímo výstavními kousky neschopností a hloupostí. Ostatně okamurovské partaji vůbec nejde o řešení problému s uprchlíky, na to navíc nestačí její schopnosti, ale o převádění milionů korun ze státního rozpočtu na konto šéfa Tomia Okamury za pochybné PR služby. Zbohatnutí na úkor státu, to je ve skutečnosti hlavním cílem SPD.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …