Jimmy V. Macek: Je potřeba říci, že prezident jedná v souladu s většinou národa

16.04.2018 8:18

Otevřený dopis na podporu Miloše Zemana

Jimmy V. Macek: Je potřeba říci, že prezident jedná v souladu s většinou národa
Foto: Hanka Brožková - KPR
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Vážený pane prezidente Zemane.

Nejprve bych vám chtěl poděkovat za všechno co děláte pro národ. Rozhodně to není málo. Zvláště když stojíte proti některým vlivným pitomcům. Někteří taky-politici, vám předhazují, že rozdělujete národ. Ovšem podle mne, tak nerozdělujete národ, jako oddělujete koukol od pšenice. Dovolím si tvrdit, že pro národ za všech těch okolností, kterým musíte neustále čelit, jste nejenom nejlepší prezident od dob T.G. Masaryka, ale také nejúspěšnější.

Jestliže máte dnes některé vlivné nepřátele, tak brzo vám historie zcela určitě dá za pravdu. Bylo by velice milé, kdybyste mohl pracovat v lepším pracovním prostředí a nemusel se tak časově zaobírat vašimi protivníky. Rozhodně byste pro národ mohl udělat i daleko více. Právě proto považuji Bakalové, sluníčkáře, kavárenští, nadutce, (kteří kvůli mamonu snad ani nemůžou pochopit jakou špinavou politiku představují pro národ), za brzdu vám, a celému národu. Bohužel musíte s nimi i jednat.

Pan Kalousek by měl hrát ve věži na housle. Měl by poctivější plat než vlastizrádně podkopávat našeho presidenta.

Příkladně soudruh Pelikán, který už udělal tu medvědí službu a byl nespravedlivý ministr spravedlnosti. Pelikán by měl být vyskočen za na cti utrhání státního činitele, jednostranné spravedlnosti, a vlastizradu na národě. Jeho zpackaný zákoník a jeho další opravy by se měli tyto náklady zveřejnit, aby národ viděl, jak operuje tento zrádce a liška podšitá.

Tento nespravedlivý ministr spravedlnosti zase pohnul žlučí českému národu. Zrovna jako STAN by se měl zodpovídat za hloupé vyjadřování o panu presidentu. Copak oni nemají už ani tu trochu sebekázně a zdrženlivosti k rozumnému? K mému naprostému překvapení, sám konečně pochopil, že nemůže být na takovém postu. Z toho chlapa zlodějna a neplecha přímo kape. Ovšem právní lavice by měla zvážit, jestli tam patří. S těmi jeho názory by měl spíš jít k lopatě, anebo akreditovat ho a vyslat ho do Nunavit. Ještě, než se sám vzdal, jsem propagoval, aby za jeho postoje byl vyskočen na hnůj. Bohužel je tam takových i víc. Vůbec páně Pelikánova vypočítavá propagace muslimů je vyloženě protinárodní. No, a ten zpackaný zákoník o státní službě na kterém má údajně pan Pelikán lví podíl svědčí o JUDr. chytrouškoví, který na tom ještě z tax poplatníků bude třískat peníze.

Zde je názorná ukázka, proti jaké celkové hyeně pan president stojí. Jejich vlastizrádná nařčení vůbec nedávají smysl, jestliže trochu respektují našeho presidenta zvoleného lidovým hlasováním. Jejich pochybená solidárnost s pochybnými mocnostmi je naprosto uhozená.

Třeba paní Němcová, která žije ve světě snů, jako šípková Růženka, by už měla odejít – ale naprosto, z politiky, aby třeba mohla psát svoji Babičku. Paní Němcová a její kamarila, která nedělá nic, než hází vládě klacky pod nohy a čas se navršil, aby odešla s tou svou v pravdě vlastizrádní činností. Já ji dokonce věřím, že je bytostně přesvědčená o své pravdě. Ovšem je to pravdivá realita, nebo vysněný svět? Ona žije jako šípková Růženka naprosto mimo realitu skutečného světa. Pan prezident by jí měl ne zavřít, ale vykázat do vyhnanství do Chánova, nebo tak, kde by žila mezi lidem, aby poznala, jak opravdu žijí a jaké mají problémy. Takový Chánov apartment by ji nadto vyléčil z jejich chimér a snů.

Zrovna tak naprostou většinu kavárenských pravdoláskařů. Zvláště takový jako pan Benda, či Kalousek. Takový Šafr, Štětina, Bakala, Cempr a mnoho podivných taky-novinářů by měli od policie dostat jednu ránu holí za každou nepravdivou zprávu. Sami sobě by si potom museli vyčítat, že jsou samá modřina. Takových je tam ovšem daleko víc. Já vím, já se nemusím žinýrovat a všechny ty protinárodní elementy bych stejně jako Ringo Čech preventivně pozavíral.

Vy musíte brát ohled na demokracii. Jenže jak už jsem říkal, ona se ta demokracie, tak děsně ohýbá, skloňuje, vysvětluje, okecává, zaklíná, že už nikdo pořádně neví, co to znamená.

Taková ta hra na jako demokracii nevede k ničemu. Vždyť všichni se jí ohánějí a dnes nikdo pořádně neví, co se tím myslí. Pro tu zajímavost jsem si toto slovo vyhledal ve Wikipedii a světe div se? Ono i tam je mnoho výkladů, ale není tam nic, co by zakazovalo, aby se národ zbavil zlodějů, nekonečných kecalů, vižírků, kavárenských pravdoláskařů, pomlouvačů demokraticky zvoleného prezidenta. Podle mě STAN se za svou hloupou ukvapenost naprosto odrovnal. To vydávají za demokratický názor.

STAN by měl být okamžitě rozpuštěn jako protinárodní organizace a všechny členové prověřeni za protistátní činnost. Je naprosto neslýchané dovolit si osočovat pana prezidenta jako to oni udělali. Všichni členové Pirátů, kteří souhlasí s vyjádřením o panu presidentu, by měli být kárně pozavíraní. To se ostatně vztahuje na všechny, kteří si dovolí vlastizrádně nařknout našeho prezidenta. To by se jim hodilo, aby našim lidem zvoleného presidenta vyhodili. Přitom jednáte naprosto rozumně a uváženě, jako odpovědný prezident. Zbrklost a solidarita s blbcema, by měla být po zásluze odměněna, a měli by tu výplatu dostat na prdel.

Je naprosto ke vzteku, když se ještě objeví dětičky těchto blbounů a notují jako jejich rodiče. Chápu rozhořčení ze zneužívání dětí, kteří ani nemůžou za svoje hloupé přesvědčení vytvořené jejich papá a mamá.

Mám však za to, že právě naopak by se měla postavit ohromná hráz dětí, kteří souhlasí s vaším úřadem. Podle mne je jich veliká většina, a ti kteří jednou budou u nás vládnout by měli mít i v mladém věku příležitost vyjádřit proč s vámi souhlasí. Ti, kteří chcou, by se měli angažovat ve prospěch národa. Děti by měli vědět, jednak proč jste byl zvolen do čela, hlavně co všechno pro národ děláte, a třeba že už jako jeden z mála těch na vrchu, pomáháte i těm klokánkům.

Nevšiml jsem si, že snad všichni vaši protivníci dělali aspoň něco podobného. Děláte to naprosto neokázale, ale asi je čas udeřit proti zmanipulovaným lidem a otloukat jim o hlavu, jestli oni vůbec něco dělají pro příští mladý národ, anebo jenom berou platy za to, že se hašteří na všech těch schůzích a klání.

Chtěl bych vidět takového „zkušeného“ Bendíka, aby třeba i jen rozdával ty blbé koblihy našim dětem. To, co prohlásil Benda, který tam jen probendí tax peníze plátců, by měl být okamžitě právoplatně vyskočen z vlády. Smrdí tam víc jak dvacet pět let a zatím mimo zkušeného nic-nedělání, velkého smradu a vyjídání státní kasy po něm není nic vidět.

Nemohu ovšem souhlasit se vším co děláte, protože jako každý Čech i já rád kafrám, ale podle mne jste to nejlepší, co za dané situace máme za vladaře. Je naprosto pravda, že jste váženým prezidentem těch spodních několika deseti milionů ČECHŮ. Jen je škoda, že jednou měsíčně v každém městě nevyjdou do ulic na vaši podporu.

Máte dost nepřátel a zcela jistě se nedá všechny přesvědčit o správnosti vašich kroků. Ovšem měl byste s některými bývalými odpůrnými politiky zkoušet najít cestu. Já vím někdy to nejde, ale když se dívám na ty dnešní politiky jako je pan Dienstbier, Herman, Benda, Kocáb, ujetých novinářů jako Šafr, Štětina, Halík, Balík, Milan, a porovnám je s takovými lidmi jako je Babiš, Keller, Hájek, Havlíček, Macek, Sládek, Koller a právě Okamura, který je přes svou maminku kovaný Čech, tak jejich intelektuální myšlení je tak vysoko – nad, že by opravdu byli přínosem i pro váš kabinet.

Pan prezident Zeman nechal prověřit hlášku o tom, že Novičok pochází z výroby české republiky. (Ostatně nebyl Novičok původně jmenován jako VX látka vyrobená západními mocnostmi a teprve potom upraven v Rusku na Novičok? V podstatě je to jedna a ta samá látka). Ovšem Novičok zní hodně odstrašujíce …Rusky.

Navíc se ještě ukazuje, že ten naprosto ďábelský Novičok vlastně není ani ďábelský, ale nějak zpackaný. Nakonec ještě takhle zvrtaný útok by snad ani Rusové nebyli schopní provést. Vyhoštění ruského personálu se ukazuje jako nepodložené a v pravdě válečný megalitarismus. Nechci se zastávat samému vyhoštění. Špionů je v těch místech víc jak dost, ale zvláště západní mocnosti nějak straní tvrdé ruce, a válce.

Naprosto každý rozumný člen národa musí souhlasit, že prověření, jestli tato látka je od nás, je odpovědné rozhodnutí presidenta. I kdyby měl šlápnout na nejednu hlavu naprostých volů, tak to je zásadně rozumné. Není ovšem rozumné stranit kamarile pravdoláskařů, kteří i přes zřejmá fakta o vymyšleném útoku, neustále bojkotují Ruskou stranu. Podporují britskou versi, o které je stále více zřejmé, že to je chiméra vycucaná z prstu. Není však správné psát o Britské verzi, protože se jedná o pár ujetých individuí.

Co jiného říci, než že pane prezidente naprostá většina národa je s vámi, a všichni ti pravdoláskaři i fiškuntálkové více a více dokazují, že jsou volové. At tedy žije NOVIČOK.

Pan president Zeman nedělá nic než, že se snaží vyvažovat ten nespravedlivý hloupý válečný tah na ruské občany. Západní blbci to však nemusí ani dělat, protože Rusko má svých starostí víc jak dost. Rusové sice mají trpělivost, ale ta jim také může dojít. Strašná řež, vedoucí k zničení světa i k době kamenné bude neodvratitelný. Místo aby mocnosti zasedly u kulatého stolu dali si šampaňské, vodku, Mattonku, Polskou slaninu, Českou čabajku a skutečně řešili, kdo, kde hřešil, tak oni se chcou prát, aby se sypali prašule zbrojařům. V tom pane Pelikáne a ostatní vašnostové nevidím nic konstruktivního.

Já, a se mnou spodních deset milionů Čechů přejeme panu prezidentovi ještě těch nejlepších třicet let pevného zdraví, ale mohu vzkázat těm blbcům, že kdyby umřel zítra, má v národním vědomí to nejlepší místo, hned po panu Masarykovi.

Duben 5, 2018

Jimmy V. Macek

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.