Jiří Vyvadil: Je i v našem zájmu, aby Trump porazil lživá rusofobistická média…

17.08.2018 17:49

Narůstající protiruská hysterie našich mediálních a politických havlistických politruků před 21. srpnem člověka chtě nechtě přivádí k tomu, že musí držet palce prezidentu USA Donaldu Trumpovi, proti němuž se spikla celá státní administrativa, orgány CIA a FBI a kterému už dva roky vyhlásily válku všechna média. Naposledy pak takřka 350 amerických novin, které vyšly s úvodníky útočícími na Trumpa, že podle nich bojuje proti svobodě tisku a médií a dělá z nich „nepřátele lidu“.

Jiří Vyvadil: Je i v našem zájmu, aby Trump porazil lživá rusofobistická média…
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Vyvadil

Podobné pocity jistě známe i u nás a nejen v souvislosti se současnou exponovanou protiruskou kampaní. Mnohý z nás už ani neposlouchá televizi či rozhlas a nečte noviny, tím méně časopisy. Nejen v USA, ale i u nás chce samozvaná mediální elita společnosti diktovat, co je správné a co nikoliv.

Když už jsme u toho 21. srpna, stojí za povšimnutí, že nikdo z těch rozhořčených protiruských aktivistů si nepřipomíná mnichovskou zradu, kdy nás „demokratická“ Francie a Velká Británie vydala bez oka mrknutí nacistické zvůli. Nebýt především Sovětského svazu, jehož tuším 150 tisíc rudoarmějců padlo na našem území za naše osvobození, a zapomínají, že německá okupace ve svých důsledcích měla vést dle zastupujícího říšského protektora Reinharda Heydricha k likvidaci českého živlu na našem území.

Jde stále o zásadní střet v pojetí novodobých dějin, a když například Miroslav Kalousek prohlásil, že nejsme úspěšní jako Německo, protože jsme vyhnali sudetské Němce, a nebere přitom v úvahu, že oni tvořili pátou kolonu pro nástup Adolfa Hitlera, a jeho poslanci volají po válce s Ruskem (viz geniální Langšádlová), je jasné, komu média slouží.

Donald Trump má jistě chyby, ale platí, že chce splnit to, co slíbil, a mimo jiné slíbil, že na rozdíl od předchozích administrativ nebude měnit režimy a svrhávat jejich vládce. I když odstoupil od smlouvy s Íránem a stupňuje sankce, na rozdíl od svých předchůdců nazahajuje boj. A jen se trochu přepočítal, když navrhl setkání s íránským prezidentem a on za této situace odmítl. I ten Afghánistán na rozdíl od našich přihlouplých politiků nejraději chtěl opustit. A NATO stále pokládá za relikt studené války.

Označení dnešních médií za nepřítele lidu a za opoziční linii, bojkotující agresivně vše, s čím příchází ve zmenšené podobě, ale s podobným nebezpečným zjednodušováním, nacházíme i u nás. Tak jako média v USA jsou navázána bezpodmínečně na opoziční demokraty, i u nás všechna média jsou navázána na opozici. A tak jako v USA je opozice agresivní, hrubá a jediným jejím cílem je likvidace Trumpa, chovají se naše média podobně ve vztahu k prezidentu Zemanovi a premiéru Babišovi.

Boj Trumpa proti lživým médiím se tedy netýká jen USA, ale týká se celého Západu. Porazí-li je v Americe, zeslabí je i u nás i celém tzv. západním světě.

A o to také jde…

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…