Josef Provazník: Dříve agenti imperialismu, dnes agenti Kremlu. Kritiku je třeba umlčet za každou cenu

24.08.2016 7:35

"...Proruské aktivity se zaměřují hlavně na kritiku Evropské unie, NATO či USA. Řeší i aktuální témata – kromě uprchlické krize cílí na integraci běženců nebo bezpečnostní hrozby....", psali na ECHO24 a vyjádřili tak postoj podržtašek z think-tanku Evropských hodnot, TOP 09 atd.

Josef Provazník: Dříve agenti imperialismu, dnes agenti Kremlu. Kritiku je třeba umlčet za každou cenu
Foto: kremlin.ru
Popisek: Vladimir Putin, prezident Ruské federace

Tak potom je všechno jasné. I já jako šéfredaktor ePortál.cz a občan České republiky Josef Provazník kritizuji EU, Spojené státy a řeším uprchlickou krizi či integraci běženců. Zákonitě tedy musím žít v zajetí ruské propagandy.

Proboha, copak se tady všichni zbláznili? Co má společného Putin nebo Kreml s tím, že já odmítám socialismus, multikulturalismus, regulace, dotace, gender a podobné krávoviny?

Všichni kritici EU jsou Putinovi agenti

Co má společného Putin s tím, že Evropskou unii řídí hovada typu Junckera, Schulze či Mogheriniové, která byla komunistkou a kouřila Arafatovi? To může Rusko i za to, že evropskému kontinentu fakticky vládne bývalá enderácká svazačka Merkelová?

Vážně může Putin za to, že v Bílém domě sedí pitomec Barack Obama a hrne se tam Hillary Clintonová, která společně s manžou Billem přijímala do jejich nadace prachy od Saúdů i ukrajinských (a jistě i ruských) oligarchů?

Do háje, oni dobře vědí, že ve skutečnosti tady má Rusko jen velmi málo příznivců. Jen se všemi těmi monitoringy a vyhlašováním boje proti ruské propagandě chtějí zbavit svých kritiků. Dřív ti komouši řekli, že jsi agent imperialismu a šel si od válu.

No a dnes tě novodobí komunisté označí za šiřitele ruské propagandy a také jsi skončil. Lidé jsou prostě nepoučitelní...

Vyšlo na eportal.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

11:34 Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

Ti, kteří ovládají náš svět, a tím i naše životy, spoléhají na krátkost a nedokonalost naší paměti. …