Josef Reiman: Pane prezidente, stačí zavolat a jsme připraveni přijít a podpořit vás

28.07.2013 17:00

Otevřený dopis panu prezidentovi Ing. Miloši Zemanovi

Josef Reiman: Pane prezidente, stačí zavolat a jsme připraveni přijít a podpořit vás
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Vážený pane prezidente,

v posledních dnech dostávám z tisku i televize řadu znepokojujících zpráv.Věřím, že to co se o sobě dočítáte v mainstreamových médiích a v  přeprškách nenávisti a opovrhování z úst Vašich odpůrců, Vám jistě mnoho klidu nepřináší. Čím jste důslednější, tím více si mohou Vaši odpůrci roztrhnout ústa pomluvami a spekulacemi vytvářejícími Váš obraz jako předobraz diktátora s podobenstvím chmurné budoucnosti Hlavní město Praha je potom semeništěm těch nejodpornějších výroků kreatur vybavených imunitou a krutým, pokrouceným smyslem pro morálku a spravedlnost.

Všichni jsme lidé chybující, ale Vám se nic nepromíjí. Každý Váš pohyb, slovo či mimika vyvolává u Vašich nepřátel záchvaty nepříčetného vzteku. Jakoby mnohohlavá hydra chtěla zahubit Vaše myšlenky se kterými jste kandidoval na post prezidenta republiky. Náhle se ztratila zdvořilost a ohleduplnost k nejvyššímu ústavnímu představiteli naší vlasti. Sám jistě víte, jakými nadávkami a nelichotivými přídomky Vás nazývají nejen ti, kteří se považují za politiky, ale také pisálkové a zaujatí itelektuálové, kterých je náhle v naší vlasti čím dál více. Inspirováni projevy exkoaličních politiků na Vás nenechají nit suchou.  Všichni víme, že vláda exkoalice se nesmí vrátit ke svým korytům. Už nám dokázala, co umí. Její vláda končí a tím víc se snaží prohlubovat v lidech nejistotu a zmatek.

Má obavu z toho, že všechny její špíny a aféry se z pod koberce, kam byly pečlivě zameteny prodejnými policisty, státními zástupci a soudci vázanými klientelistickými vztahy vyvalí. Potom se  otevřou oči i těm prostým lidem, kteří se dosud drží zpátky a politikou se nezabývají.

Víte, nevolil jsem Vás jako příznivec, ale jako menší zlo proti člověku, jehož zájmy o tuto vlast jsou spíše k její škodě. Zvítězil jste a tak ještě zbývá, aby zvítězila také pravda. Přes mnoho kritik a usilování o Vaší důstojnost je třeba říci, že vláda pana Rusnoka je dobrým počinem a stává se pěstí proti všem nenávistníkům, zlodějům a spekulantům, kteří se stali zemskými škůdci. Víme, že se nemusíme bát o Vaše další kroky, byť by nás i bolely. Věříme ve Vaši pevnou vůli. Je nutno znovu nalézt pravdu. Pokud budete mít pocit, že Vás nepřátelé udolávají, povolejte lid a všechny vlastence, kteří to s touto zemí myslí dobře. Na Vaše zavolání jistě příjdou všichni poctiví lidé a vytvoří pevnou hráz proti všem škůdcům, kteří chtějí naši zemi ožebračit a rozvrátit ještě více.

Věříme, že nikdy nepřeslechnete hlas lidu.

Tento národ ví, že má svého prezidenta, který si zaslouží úctu a podpoří jeho autoritu proti všem štváčům, kteří by chtěli tuto zemi zničit, nebo z ní ještě dále kořistit. Vážený pane prezidente, stačí zavolat a jsme připraveni přijít a podpořit Vaše úsilí. My všichni, obyčejní lidé, kterým je  tato země drahá.   

Josef Reiman 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Josef Reiman

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

12:26 Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

Chtěl bych se dožít toho, až naše silnice budou brázdit jen elektrické vozy. Jak říkají pirátští pos…