Kateřina Amiourová: Zastavte šílenost, ten kanál splašků

23.03.2016 11:52

Teče voda do kopce, nebo skopce? Také Ludmila Pachtová volá po petici a odporu, a sice ohledně plánovanému česko-čínskému projektu kanálu Dunaj-Odra-Labe: " Volám na poplach! Připravme petici a sesbírejme podpisy proti proti oživování myšlenky kanálu Dunaj - Odra - Labe. Nemocné mozky chtěji poručit proudům vody a větru, vyhnat obyvatelstvo a ničit přírodu, aby si ve výsledku pár výletníků mohlo udělat výlet po kanálu splašků (místo původních řek ) " I jiní již upozorňovali, že tento kanál bude mít velmi nedobrý vliv na životní prostředí!!!

Kateřina Amiourová: Zastavte šílenost, ten kanál splašků
Foto: Janusz Niemczuk
Popisek: Hotový úsek průplavu Dunaj-Odra v Polsku

Jaké jsou varianty kanálu: https://cs.wikipedia.org/wiki/Vodní_koridor_Dunaj–Odra–Labe

Proč je to aktuální? Protože číňani se zde chtějí uchytit a dobře zapsat, jako by jim to mohlo pomoci! : http://www.lidovky.cz/cina-by-mohla-investovat-az-miliardu-eur-do-zemanova-plavebniho-kanalu-1z8-/zpravy-domov.aspx?c=A160321_144949_ln_domov_ELE#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=ln_domov&utm_content=main

Vědci jsou ovšem proti - projděte si jejich argumenty, jestli vám  připadají nesmysln=é,  mně připadají na místě: http://inuru.com/index.php/planeta/prirodni-prostredi/19-dunaj-labe-odra-studie a http://www.neaktuality.cz/ekonomika/pruplav-dunaj-odra-labe-je-podle-expertu-silenost/ není toho moho, vědci se dosud zcela neprobudili, doufejme, že se vzbudí dříve, než bude púopzdě.  

Než řeky doplaví do kanálu všechny odpadky,na které narazily cestou, aby ty tam uvízly. A my si ov ěšřili, že není v inou vodlních organismů, že neumí vyčistit všechno. 

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

13:57 Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

Čínský automobilový průmysl narazil na odbytovou bariéru spalovacích motorů. V největších čínských m…