Martin Kohout: Deset českých menšin. Podívejte se, jak se jejich jednotliví příslušníci integrují

07.11.2015 20:59

Již brzy budeme čelit pokusům o masivní přísun převážně muslimských imigrantů do naší země ze strany EU a dalších nadnárodních struktur. Proto bude užitečné se podívat, jak se daří "integrovat" ty stávající imigranty a menšiny. Evidentně ne všechny menšiny jsou stejné a lze vidět jasné rysy, koho integrovat lze a koho ne.

Martin Kohout:  Deset českých menšin. Podívejte se, jak se jejich jednotliví příslušníci integrují
Foto: Hans Štembera
Popisek: Malý Rom

1)      Největší českou menšinou jsou dnes Cikáni (včetně těch ze Slovenska),  jedná se asi o 250 000 osob- o jejich úspěšné integraci dnes může seriozní mluvit snad jenom blázen. Masivní kriminalita, parazitování na sociálním systému a cikánská ghetta plná nevzdělaných a práci nenavyklých individuí jsou výsledkem skoro 70  let nejrůznějších pokusů o integraci Cikánů. Vše selhalo a zůstal pouze cynismus "etno businessmanů" a  přerozdělované miliardy na jejich bankovních kontech.

2)      Slováci - myšleno bílí etničtí Slováci. Jejich počet je asi srovnatelný s Cikány. O jejich integraci a asimilaci nemůže být nejmenších pochyb. Naprostá většina z nich skutečně pracuje,  běžné jsou i sňatky s Čechy.

3)      Vietnamci - těch je u nás asi 100 000 a je to největší multikulturní lež polistopadové éry. Kdyby člověk věřil mediálnímu mainstreamu, byli by všichni Vietnamci plně integrováni a zapojeni do české společnosti. Ve skutečnosti vidíme přesně to, co u problematických menšin na Západě. První generace sice nemluvila česky, ale ještě se alespoň částečně pohybovala v mezích našich zákonů a pravidel, byť drobná kriminalita byla Vietnamcům vždy vlastní. Druhá generace již česky možná často umí, ale plně se zapojila do závažné kriminality a ať již to je drogový business, pašovaní  imigrantů, podvody s DPH apod. Přes běsnění Mladých front a ČT nemáme ani po 50 letech žádné vietnamské učitele, zubaře, inženýry. zato vietnamských drogových dealerů a mafiánů máme tisíce. Vietnamci se tedy do české společnosti rozhodně neintegrovali a naopak představují velký bezpečnostní problém, který již dávno překročil hranice naší země.

4)      Ukrajinci - asi 70 000 osob.  Zde na rozdíl od Vietnamců vidíme bezproblémovou komunitu, která je evidentně přínosem pro naši zemi. Většina Ukrajinců ovládá český jazyk a živí se normální prací. Ukrajince potkáte i na místech s vysokou odborností, jako jsou lékaři , programátoři atd.

5)      Rusové  - asi 55000 osob - podobně bezproblémová komunita jako Ukrajinci, jen významně bohatší. Mnoho z nich prostě v CR jen poklidně žije, jsouce podporováno rodinou z Ruska.

6)      Japonci, Korejci - ca 5000. Naprosto bezproblémové komunity. V asijské rase to tedy nebude..

7)      Číňané - cca 4000. Vesměs zapojeni do ilegálních dovozů padělků, kde úzce spolupracují s Vietnamci. Na rozdíl od Vietnamců ale nejsou masivně zapojeni do skutečně závažné trestné činnosti. O jejich přínosu, či integraci ale nemůže být řeč. většina z nich vůbec neovládá český jazyk.

8)      Němci, Francouzi, Američané a další bílí Západoevropané ca 45000 - s výjimkou několika pošuků v residenturách některých "neziskovek" zcela bez problémové komunity.

9)      Arabové, Turci a další nečerní muslimové - 15000. Mnozí jsou zapojeni do ilegálních obchodů s valutami a drogami. Aktivně se podílejí na připravované islamizaci naší země. Tedy vysoce riziková komunita, která dělá a bude dělat značné bezpečnostní problémy.

10)   Černoši - 5000 .. Kdysi mi jeden Francouz řekl, že nezná černocha (on použil slovo negra), který by byl pro Francii přínosem. Podobně to (čest výjimkám) můžeme říci i těch žijících v CR. Dobrým příkladem budou třeba ti z Nigerie. V CR jich žije asi 250. Každý rok je jich  zhruba 10 procent osdouzeno do vězení za pašování drog, další se živí internetovými podvody (Dámy, když se vám na sociální síti ozve nějaký neznámý "běloch" a bude z vás chtít vylákat peníze, pak vězte, že se vesměs jedná o nigerijského negra!!!) Totéž by se dá říct o černoších ze Senegalu, Somálska atd.

Nemusíme tedy mít doktorát ze sociologie, abychom mohli konstatovat, že v případě Západního kulturního okruhu a jedno jestli jsou to bílí Slováci. Němci, nebo asijští Korejci, integrace a bezproblémové zapojení možné jsou. Na druhé straně vidíme, že nezápadní imigrantské  komunity (byť východo asijské) integrovat ani po desítkách let nelze a proto se to nepodaří ani v budoucnosti. O muslimech a černoších to asi lze číci obecně - ostatně žádná západní černošská nebo muslimská země neexistuje a ani ze své podstaty existovat nemůže.

Budiž nám tohle malé shrnutí připomenutím, že musíme současné muslimské a černošské  imigraci zabránit za každou cenu. I kdyby kvůli tomu mělo dojít k pouličním nepokojům a masivní protirežimním demonstracím  a střetům s promuslimskou pátou kolonou. Stejně tak bude v budoucnu potřeba odsunout výše zmiňované problémové komunity. Včetně revize všech polistopadovou udělených občanství těmto komunitám. Zde nám budiž pomocí, že se většinou jednalo o podvody. (fingované sňatky Vietnamců a Cikánek apod..) Jestli si Němci, Švédové, Belgičani apod  nechají islamizovat své země, tak je to smutné, ale neznamená to, že je máme následovat!

Vyšlo na eportal.parlamentnilisty.cz, publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

věk dožití ve zdraví

Sama zde píšete toto: ,, V roce 2017 byl obvyklý věk dožití ve zdraví u mužů 61 let a u žen 62 let.“ Jak ale tedy vysvětlíte, že vy prosazujete odchod do důchodu déle, a to třeba i o 5 a více let?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – díl 354. Karel Kryl – Titulkář

16:40 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – díl 354. Karel Kryl – Titulkář

Každý zná Karla Kryla jako písničkáře, ale už méně jako básníka, natož autora drobnějších próz, psan…