Martin Kohout: Pojďme si připomenout, co je tento politik za člověka. Něco tady hodně zavání

05.11.2015 10:57

Jiří "Jiřina" Pospíšil se odmítl zúčastnit ceremonie na Pražském hradě. Jako oficiální důvod uvedl "vyznamenání herečky Frantové-Pelikánové" z rukou Prezidenta Zemana. Nicméně to spíš ukazuje, že zahájil svoji prezidentskou volební kampaň.

Martin Kohout: Pojďme si připomenout, co je tento politik za člověka. Něco tady hodně zavání
Foto: TOP 09
Popisek: Jiří Pospíšil

V prezidentských volbách by měl za TOP 09 nahradit již fyzicky zcela nepoužitelného "Karla". Pospíšil by se tak měl stát společným kandidátem "pravice", což ve skutečnosti znamená pravdoláskařské extrémní levice - tedy TOP 09, ODS a Zelených. (Byť nelze vyloučit, že ODS opět do prvního kola dosadí nějakého loutkového kandidáta kalibru P. Sobotky, kvůli uklidnění voličské základny).

Připomeňme si, kdo vlastně J. Pospíšil je. Vzděláním právník po velmi krátké akademické kariéře na nechvalně proslulé právnické fakultě v Plzni se J. Pospíšil věnoval již pouze politice, kde to za Topolánka dotáhl na ministra spravedlnosti. Tam proslul jako podporovatel budování nikým nekontrolovatelného imperia státních zástupců, které se nyní právě završuje. Po neúspěchu ve stranických volbách ODS opustil a kandidoval za TOP 09 do evropského parlamentu. Tam byl dočasně uklizen a nyní je opět vytažen na scénu do nové role.

Musíme si položit otázku, proč si havlisté vybrali právě jeho. Člověka ve všech ohledech průměrného, bez charisma a jakéhokoliv názoru. Jeho obratnost manipulace stranických aparátů snad může být užitečná v nějaké byrokratické struktuře, těžko ale v celostátní přímé presidentské volbě.

Důvody se zdají být následující:

1)    "Nejsou lidi" - žádný solidní člověk za pravdolásku dnes kandidovat nechce. Tak musí havlisté lovit pouze ve vodách pochybných umělců, druhořadých humanitních "odborníků a vědců" a pochybných byrokratů a neziskovkářů. V době, kdy se pravdolaska při muslimské invazi zcela odtrhla od své země, se za ní neodváží kandodovat žádná skutečná osobnost. Uvědomují si, že v případě občanské války s barevnými přístěhovalci půjde o život i jim.

2)    Odtržení od reality - havlisté ve své nabubřelosti a pýše nepochopili, jak moc hluboký je příkop mezi nimi a lidem. Oni sice lidem hluboce pohrdají, ale pokud ještě příští volby skutečně jako nezávislé proběhnou, tak nemají proti lidu šanci. Lid a skutečné elity budou zase volit svého "Miloše" Zemana. Na tom nic nezmění žádné kampaně v mediích a běsnění "umělecko-neziskovkářské" galerky a ani podpora nadnárodních struktur z EU a USA.

3)    Přecenění schopností J. Pospíšila. - Pošpíšil sice zaznamenal na Plzeňsku v posledních krajských volbách jistý úspěch, ale to bylo dáno především zoufalou úrovní ostatních protikandidátu v jeho kraji. Jeho sexuální deviace možná může mít appeal mezi dvouprocentní homokomunitou, ale běžní Češi na ní budou koukat s nedůvěrou. Stejně jako na jeho politickou minulost.

Nelze sice vyloučit, že havlisté nasadí ještě další stínové kandidáty jako jsme viděli v posledních presidentských volbách (Fischer apod). Třeba "vědec" M. Putna, či "vedoucí neziskovkář" Š. Pánek by byli velmi "vhodní".. Každopádně je to dobrá zpráva pro naší zemi. Pokud M. Zemana nezradí zdraví, či nedojde ke zrušení přímé volby prezidenta, pak Zeman vyhraje a naše země by tedy měla dalších 5 let sice levicového, ale primárně českého presidenta s vlastním pročeským názorem. Bez žádných nadřízených někde v Bruselu, Bilderberku, či Washingtonu. a to je slušná vyhlídka v době, kdy budeme konfrontováni s otevřeným konfliktem ze strany barevných imigrantů a jejich páté kolony.

Vyšlo na eportal.parlamentnilisty.cz, publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…