Martin Kohout: Tak to je hodně drsné. Také máte tak radikální názor?

03.08.2017 20:31

Tak se nám opět blíží festival „tolerance“ gay pride. Prahu zavalí devianti všeho druhu, dovezení od nás i ze zahraničí. Politici establishmentu (Babišova ANO, ČSSD, KDU, ODS, TOP 09, Zelených apod) budou demonstrovat svoji „podporu a toleranci“ sexuálním deviantům, které kupodivu u nás ale vůbec nikdo nediskriminuje…. Tedy nic nového pod sluncem…

Martin Kohout: Tak to je hodně drsné. Také máte tak radikální názor?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pochod hrdosti gayů a leseb Prague Pride. Účastnili se i zástupci velvyslanectví USA nebo primátorka Adriana Krnáčová

Přesto letošní rok přinese některé perličky a bizarnosti ze strany hlavních sponzorů

Hlavním sponzorem tohoto homo festivalu se například stal nadnárodní farmaceutický gigant GSK (Glaxo Smith Kline) www.gsk.cz (zde se můžete podívat, jaké výrobky tato firma prodává), který vyrábí a prodává léky na zpomalení nemoci HIV AIDS. (Nemoc HIV(AIDS se nedá vyléčit, pouze zpomalit) Jeden by řekl, to je ale korporátní odpovědnost…???!!! Když jsme před časem vyjádřili podiv, proč podobnou estrádu sponzoruje pivovar Staropramen, vysvětlením nám bylo, že si to přejí jeho američtí vlastníci. (firma MolsonCoors) Jaká je motivace sponzoringu této akce ze strany firmy, která by měla pečovat o zdraví veřejnosti, se můžeme jen dohadovat. Každopádně každá gay pride přinese nové nakažené HIV/AIDS a tedy nové „zákazníky“ pro farmaceutický průmysl. Ostatně o masivním nárůstu HIV/AIDS positivních jedinců mezi českými homosexuály se již delší dobu veřejně mluví a odhaduje se, že v Praze je nakažený každý 20tý gay. Když k tomu přidáme nájezd homoturistů ze západní Evropy, tak čeští zdravotníci mohou začít sčítat škody a nově nakažené HIV/AIDS gaye. O nové „zákazníky“ na léčbu této nemoci zjevně nebude nouze… Zde přátelsky připomeneme, že léčba jednoho HIV nemocného stojí ročně stovky tisíc korun a jde to z veřejných peněz.

Ovšem tento farmaceutický gigant není ze zahraničních korporací zdaleka jediný sponzor této protičeské a proti rodinné aktivity. Jako již tradičně tu najdeme americký Staropramen (piva Staropramen, Braník, Ostravar, Cool apod), Rotschildy ovládanou agenturu Reuters, americká IBM, německá SAP a další….) Proč se ony korporace přidaly k protičeským a proti rodinným aktivitám se můžeme jen dohadovat, každopádně bychom jim to neměli zapomenout…. A začít zvažovat omezení vlivu těchto neomarxistických molochů na naši ekonomiku a zemi.

Seznam všech „partnerů“ této homo estrády naleznete ZDE

Nicméně zahraniční korporace by se jistě nepouštěly do podobných podniků, které mohou reálně ohrozit jejich podnikání, kdyby neměly podporu a zájem ze strany svých národních vlád.

Naši údajní „spojenci“ podporují aktivně antičeské a anti rodinné programy

V USA sice možná došlo k výměně prezidenta, ale na reálné zahraniční politice USA vůči naší zemi se to zatím nijak reálně neprojevilo. US embassy je jako obvykle jeden z hlavních partnerů tohoto perverzního „pochodu smrti“. Ostatně řada zaměstnanců US embassy se k homosexuální orientaci i otevřeně hlásí. Pozadu přirozeně nezůstávají ani další bašty neomarxistické perverznosti. Proto nás nepřekvapí obvyklá podpora ze strany vlády Holandska , Francouzského institutu a česko-německého fondu budoucnosti.

Překvapivě letos nevidíme mezi „sponzory“ stát Izrael, který tradičně homoagendu u nás podporoval. Že by byl příliš zaneprázdněn podporou islamistů z ISIS při rozvratu Sýrie? Dokonce ani UK a Švédsko letos Prague pride nesponzorují – tamější vlády asi již definitivně daly přednost muslimům a ti jak známo homosexuály chtějí povraždit. Holt na dvou židlích sedět věčně nejde a západní Evropa si již zjevně vybrala… no uznejte, s takovými „spojenci“, ani nepotřebujeme žádné nepřátele….

Podporu a peníze také poskytly české politické instituce. Hlavní partner je Magistrát HMP, zda je důvodem vysoký počet sexuálních deviantů v jeho čele, či jen dohoda vládní koalice ANO, KDU, Zelení, ČSSD, nevíme. Stejně tak se můžeme dohadovat, proč je sponzorem Ministerstvo kultury. Je to snad sexuální orientace ministra Hermanna, který proslul hlavně aférou „medaile pro mého židovského strýčka z Kanady“, nebo je snad gaypride nějak spojená s českou kulturou?

Každopádně za pár měsíců máme volby. Establishment je má sice pevně pod kontrolou, ale zatím si je nemůže dovolit falšovat stylem Macron ve Francii, nebo Van Belen v Rakousku, tak tam projevme náš názor mimo jiné i na problematiku rodiny. Připomínám proto, že otevřeně pro gay a proti tradiční rodině jsou u nás tyto strany: Babišovo ANO. ČSSD, ODS, KDU-ČSL, TOP 09, Zelení, Žit Brno apod. Neutrální názor mají KSČM a proti jsou Okamurova SPD, SPO, Robejškovi Realisté a Bartošovo Rozumní. Je tedy z čeho vybírat…

Vyšlo na eportal.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…