Michal Malý: Prezident Zeman je xenofob, alkoholik, islamofob, zaprodanec a agent Ruska...

23.11.2015 18:09

Když byla vyvražděna redakce Charlie Hebdo, Evropa držela smutek, politici hrdě prohlašovali, že Evropu nic neporazí a teatrálně pochodovali Paříží, namísto aby začali konat. Místo činů patos a pokrytectví.

Michal Malý: Prezident Zeman je xenofob, alkoholik, islamofob, zaprodanec a agent Ruska...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident ČR Miloš Zeman

Sluníčkáři oslavovali zesměšňovatele čehokoli, zesměšňovatele náboženství, víry - redakci Charlie Hebdo. Prostě prý zesměšňovat Mohameda či papaže patří ke svobodě slova. To, že si Charlie Hebdo dělal srandu z pádu ruského letadla na Sinaji se přešlo mlčením. Vždyť tam přece zahynuli „zlí“ Rusové, ne? No a pak ti samí Charlie sluníčkáři umlčují své kritiky, kteří ještě nedávno ve veřejném prostoru varovali před multikulturalismem, jeho následky, před teroristy v řadách migrantů. Někteří blogeři nenápadně zmizeli z veřejného prostoru částečně, či zcela, jiné to čeká. Kdo varuje před kolonizací Evropy je xenofob, pryč s ním, šíří poplašné zprávy, zakažme ho!

Kdo napíše, že sankce proti Rusku jsou nefunkční nesmysl a že proti ISIS je třeba se spojit s Putinem, je rusofil, pryč s ním, zakažme ho! Když o „uprchlíkovi“ před válkou mnohá media napíší, že "trenér" je podezřelý z terorismu a vražd a vy to po nich zopakujete a odzdrojujete, jste „odstraněni“ z veřejného prostoru, protože prý chybí důkazy. Přes to, že je jich všude plno. Navíc, kameramanka Laszló tu nohu přece "trenérovi" podkopla a basta, tak jsme rozhodli. Co na tom, že existuje bezpočet videí, která dokazují opak? Platí přece jen jedna pravda, ta naše! Je přece nutné ukázat prstem na údajného xenofoba i za cenu, že jej doživotně zlikvidujeme.

No a přitom dnes „část“ mediokracie tvrdí, že za migraci do Evropy může Rusko a dokonce ji snad organizuje. Že spolu s Židy může za masakr v Paříži. Že prezident Zeman je xenofob, alkoholik, zaprodanec či agent Ruska. Že muslimové za terorismus nemohou, protože jde o dílo vyšinutých jedinců. Že přes masakr v Paříži jsou kvóty jediným řešením a že je nezbytné přijímat další miliony migrantů. Že migranti zachrání naši ekonomiku a porodnost a asimilují se a intetgrují do naší společnosti. Hodný Obama a zlý Putin. Plavky v zimě, sáňky v létě.... Co na tom, že dnes Francie bohužel „sklízí hrůzné ovoce“ za její podíl na rozvrácení Lybie, jež tvořila hráz proti migraci.

Mediokracie opět bez důkazů tvrdí, že Rusko v Sýrii ignoruje ISIS a bombarduje pouze „umírněné radikály“ (logické slovní spojení, což?) bojující proti Asadovi. Nebo před časem tvrdila, že malaisijské civilní letadlo nad Ukrajinou sestřelili proruští radikálové, či dokonce Rusko samo. Světe div se, autory těchto „informací“ nikdo neomezuje, nikdo neblokuje a v jejich případě důkazů netřeba. Platí totiž jen jedna pravda, ta jejich. Pochopitelně, že na obou stranách existuje a funguje propaganda. Ano, na obou stranách. Jen ta jedna strana plní titulky informacemi o muslimech, odsuzujících teror v Paříži a zároveň maže videa ukazující, jak jiní „mírumilovní“ muslimové teror v Paříži oslavují stejně, jako kdysi WTC.

Juncker označil Viktora Orbána, jež brání svou zem a tedy i Evropu, diktátorem.a zve do Evropy další migranty. Hollande sice zavírá hranice, ale nabádá ke vstřícnosti k muslimům a migrantům. Merkelová, která vyvolala současnou migrační vlnu ve chvíli, kdy ji Německo za její chybu trestá, hází odpovědnost na ostatní země EU a viní je z nesolidarity. Politici vyhlásili minutu ticha, aby uctili oběti pařížských útoků. Na to, aby se omluvili příbuzným obětí ani nepomysleli, přestože sami nesou hlavní odpovědnost za to, co se stalo v Paříži. Opět stejné pokrytectví, jako po útocích na Charlie Hebdo.

Nejsme Charlie. Pokrytectví ani patos nejsou na místě. Multikulturalismus musí okamžitě skončit, protože je rakovinou Evropy. Je nezbytné okamžitě zastavit migraci do Evropy, pomocí armády a válečného loďstva uzavřít Schengen a jakkoli to bude složité, urychleně zbavit Evropu spících radikálních bojovníků.

Bruseli, patos si strč někam, životy nevrátí! Konec plků, je třeba konat. Vypukla totiž válka a tak je třeba začít bojovat!

Vyšlo na euportal.parlamentnilisty.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.