Milan Rokytka: Mediální agentury škodí politice za peníze občanů

20.09.2013 13:29

Pomaličku finišuje volební kampaň do předčasných sněmovních voleb a mediální agentury, mnohdy podezřelé i z praní tzv. nečistých peněz, si opět libují nad rychle přibývajícími čísílky na svých, většinou u zahraničních lichvářských bank vedených kont.

Milan Rokytka: Mediální agentury škodí politice za peníze občanů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Volební místnost

Na občanské iniciativy žádající neutrácet za billboardy a převedení těchto částek na prospěšnější účely (třeba dětské domovy a domovy pro seniory), se politický kartel opět zvysoka vykašlal.

Vedení partají financované zejména ze státního příspěvku (tedy daňovými poplatníky) a sponzory, kteří pak chtějí "to své", jako například nějaké ty dotace do obnovitelných zdrojů a podobně, nakupuje fotky a prostor pro své "vyvolence".



Jak to může také dopadnout, ukazuje čerstvý případ z levicové části politického spektra, které se spolehlo na "dobrou práci kapitalistů" a objednalo si za veliké peníze (asi byla "vratka", odhadují oslovení analytici) skupinové foto kandidátů do sněmovny v Praze.

První reakce jsou rozpačité až negativní: "No popravdě nic moc. Čekal bych od profi agentury lepší výsledek. Proč propána neřekli Martě a Milanovi, ať se usmívaj? Nejlíp tam vypadají Ludva a Dagmar. A taky nejsem nadšen z toho kravaťákování. Komunisté by se na fotkách měli prezentovat víc free, ne tak managersky! Zvláště ti mladí kolem 30 let věku (když už jsou v TOP5 hned dva, což je dobře)," píše na sociální síti zkušený redaktor Haló novin Roman Janouch.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tydenikobcanskepravo.parlamentnilisty.cz

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …