Milan Rokytka: Sobotka ani Filip o relevantní informace nestojí

23.09.2013 7:28

Po zneužívání tajných služeb paní Nagyovou/Nečasovou má naše republika další z "ostudy kabát" - šéfové levicových partají nejsou schopní a ochotní podpořit experty zvané na příští týden do Haagu na ustavující konferenci Eurointeligence servisu.

Milan Rokytka: Sobotka ani Filip o relevantní informace nestojí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vojtěch Filip s Bohuslavem Sobotkou ve sněmovně

Organizátoři konference, která má položit základy evropské tajné služby, která bude mimo jiné bdít nad kyberbezpečností a finančními zájmy Evropské unie, poslali osobní pozvánku v EU i ve světě respektované osobnosti z oboru, ale sociální demokraté se rozhodli poslat tam jiného člověka, což nebylo akceptováno. 

"Máme zájem o profesionály, nikoliv politické laiky," dozvěděl se Lidový dům a aparátčíky svévolně odebranou pozvánku na jméno znovu zaslal do důvěryhodných rukou.  Zhrzení vůdčí samci  "oranžgutánů"  reagovali po svém a odmítli cestu své členky financovat. Bohužel se šance nechopil ani předseda "třešínkářů" JUDr. Vojtěch Filip, kterého expertka kontaktovala, takže ČR v Haagu zastoupena nebude, ačkoliv tam mohli jet dva lidé, neboť každý pozvaný si mohl vybrat doprovod.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tydenikobcanskepravo.parlamentnilisty.cz

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …