Miroslav Josef Bezecný: Konvoj americké armády opět projede Českou republikou

14.02.2022 21:37 | Komentář

Zase uvidíme nevděk některých Čechů. Nejenže protestují proti této mírové misi, ale někteří dokonce na ně vystrkují holé zadky.

Miroslav Josef Bezecný: Konvoj americké armády opět projede Českou republikou
Foto: Facebook
Popisek: Americká armáda v Komárně

Neuvědomují si, jak Američané pomáhají a vždy pomáhali nejen České republice, ale celému světu. Mírotvorci Američané. Je třeba připomínat americkou pomoc Čechům. Například bombardování obytné čtvrti Prahy - stovky mrtvých civilistů, bombardování plzeňské Škodovky týden před koncem války - stovky mrtvých civilistů, přesun nacistického pokladu z českého území v únoru 1946, kterému někteří štváči říkají ozbrojená loupež.

US ARMY je tak zaujatá bráněním zemí celého světa, že zapomíná na vlastní bezpečnost USA. To, že nejsou schopni ubránit vlastní území, dokázaly teroristické útoky 11. září. A tak je potřeba nejen brát, ale také dávat. Ukázat světovým teroristům, že Česká republika pevně stojí na straně USA. To nejlépe dokážeme nejen slovy, ale především činy. K obraně USA před teroristy založíme na území USA české vojenské základny. A povinností českého vojenského konvoje bude minimálně jedenkrát za rok projet celou Amerikou - od severu k jihu.

Až teroristé uvidí českou profesionální armádu, určitě je přejde chuť na další útoky. Tím zasadíme celosvětovému terorismu obrovskou ránu. Jistě se k nám připojí i ostatní země, především Německo, Polsko, Itálie, Slovensko, Rumunsko a další, které jsou také Americe povinni vděčností za "bránění" jejich území.

Jistě je samozřejmostí, že všichni američtí vojáci mají před vstupem na území naší republiky negativní testy na covid. A také se vždy podrobí namátkové kontrole české policie na přítomnost alkoholu nebo drog. Americké akční filmy ukazují, jací úchyláci mnohdy v této armádě slouží (viz. americký seriál Námořní vyšetřovací služba). A samozřejmostí je také, že se dobrovolně podrobí namátkové kontrole - mostní váhy - zda nemají přetížená vozidla. Určitě si již také zakoupili dálniční známky pro případ, že by jeli po dálnici. Také mají jistě platnou STK a emise.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

12:26 Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

Chtěl bych se dožít toho, až naše silnice budou brázdit jen elektrické vozy. Jak říkají pirátští pos…