Miroslav Kulhavý: Islámské praktiky nesmí vládnout Evropou

06.04.2024 13:16 | Glosa

Před školou Arthura Rimbauda ve francouzském městě Montpellier byla zbita do bezvědomí třináctiletá Samara početnou skupinou chlapců + Samařina spolužačka. Ta a dva chlapci byli zadrženi pro pokus o vraždu a posláni do vazby.

Miroslav Kulhavý: Islámské praktiky nesmí vládnout Evropou
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Transparent českých muslimů

Zadržená spolužačka je pravděpodobně vůdkyní bandy a Samaru pronásledovali a napadali již déle. Matka Samary uvedla, že nejpravděpodobněji důvodem stálého napadání je nenošení hidžábu – muslimského oděvu a trocha make-upu. Výsledek je krvácení do mozku, ztráta vědomí a po probuzení v přítomnosti matka projevená ztráta paměti.

Zde je nutno připomenout, že francouzská vláda loni zakázala žačkám a studentkám nosit muslimské oděvy. Jde především o abáju, dlouhý oděv zakrývající celé tělo, který ale některé dívky dál nosí. A jsme i toho nejhoršího: nedůslednost a nevynucování příslušných ustanovení v ústavě vede k jedinému – stále větší rozlézání do všech koutů Evropy, užívání muslimských praktik a potlačování křesťanských tradic. Mnohde je falešně poukazováno na náboženskou svobodu a při jejím užívání je islám stavěn na stejnou pozici jako křesťanství.

Tedy stručný závěr má jasné kontury: islám je v rozporu s ústavou a proto do Evropy nepatří! A pokud se sem migrantskou cestou nuceně dostal, musí být naprosto zřejmé, že kdo nehodlá ctít zákony a zvyklosti, musí si hledat jinou destinaci.

Vyšlo na Vasevec.info. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Weigl: Dvacáté výročí našeho vstupu do EU a historické paralely

15:22 Jiří Weigl: Dvacáté výročí našeho vstupu do EU a historické paralely

Na 1. května 2024 připadá 20. výročí našeho vstupu do Evropské unie. Náš veřejný a mediální prostor …