Miroslav Kulhavý: Má smysl zůstávat v organizaci, která veřejně prezentuje svou deb***tu?

23.01.2022 20:17 | Komentář

Evropský parlament odsouhlasil loňského roku Zprávu o politice a právu v oblasti legální migrace, kterou předložila švédská europoslankyně Abir Al Sahlani – všimněte si, typické švédské jméno – a ve které se lobbuje za vytvoření bezpečných cest pro migranty a současně pro zrušení lustrace při vstupu, tj. ztotožnění podle dokladů s kontrolou věku a původu.

Miroslav Kulhavý: Má smysl zůstávat v organizaci, která veřejně prezentuje svou deb***tu?
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Migranti

Zjednoduším: Ta, co má k příchozím blízko, touží po stejné krvi, většinou středověké, v počtu zhruba deseti milionů! Pro začátek by stačilo půl milionu IT odborníků. Inu, Sahara je jich plná; nebo na druhé straně Tálibán jich také pár pustí – školení absolvovali s kalašnikovem v ruce při pěstování veselých rostlinek.

Nikdo nemůže popřít, že bezpečnost občanů má mnohonásobnou přednost před mamonem horních deseti tisíc!, kterým chybí zaměstnanci. Kde jsou investigativní novináři, kde jsou režiséři dokumentů... proč nemáme zmapované soužití domorodých obyvatel s migrační náplavou na hranicích no-go zón? Teprve poté hlasujte, páni europoslanci, kteří si přes každoměsíční mamon nevidí do huby! A jen tak na okraj: Kde je zakotvena legálnost těch už několik tisíc no-go zones v západní Evropě?

Jeden z největších nesmyslů propagátorů migrace do Evropy a vítačů nelegálů je samotný, údajně „humanisticko-charitativní“ postoj (m.j. pod heslem „splnit požadavky trhů práce, které nemůže uspokojit domácí pracovní síla“) a v tom smyslu i zdůvodnění otevřené náruče pro dávkové vyžírky. Vždyť základní filozofie evropských států, ochotných pomoci, je pozvednout životní úroveň právě v těch státech, odkud přepravní mafie migranty do Evropy dodává. Vysypat z pytle milion dolarů na náměstí ještě v žádném státě dlouhodobě, ale ani střednědobě úroveň nepozvedlo; je potřeba chytrých a ochotných lidí, kteří stát, a tím i obyvatelstvo pozvednou vhodnými projekty k lepšímu bydlu.

Anketa

Znali jste někoho, kdo umřel na covid-19?

47%
53%
hlasovalo: 26930 lidí

A tak se významně ptám: Kdo to v těchto státech zrealizuje, když ti nejlepší vyhoví volání Evropy a domov nechají v bídě živořit? Nejsou ti, kdo volají po přísunu migrantů (většina z EP a i z vedení EU) morální zločinci? Nutno zveřejnit, že se mezi ně zařadili i Češi! Všichni Piráti, STAN, TOP 09 a částečně lidovci.

Zpráva, kterou Abir Al Sahlani předložila, je na prostudování dosti náročná: 50 odkazů na dokumenty EU nebo OSN, dalších 25 odkazů uvedených pojmem „vzhledem k tomu“, vlastní text v 16 bodech, a aby toho nebylo málo, v příloze devět bohatých odstavců, označených „Doporučení“. Přiznám se, slovo od slova jsem to nečetl.

Jenže mnohé se dá shrnout pod několik zásad a pojmů, které by zprávu umenšily na zhruba desetinu. Hodně textu se věnuje (zločinnému) vypuštění kontroly příchozích při vstupu, tedy příjem dat, které příchozí nahlásí bez ověření v dokladech (no zvěrstvo!), a cílenému zabránění vykořisťování příchozích. M.j. se předpokládá, že nebudou kladeny překážky souběžně příchozímu fraucimoru, tedy x manželkám s kupou dětí.

Dále se předpokládá separátní jednání se zeměmi, z kterých migranti přicházejí. Nazváno to je spoluprací, ale to předpokládá, že v těch zemích jsou na hlavu padlí, když připustí jednání o odlivu té nejlepší části populace. Více mě zajímá, jak chtějí uskutečnit jednání, a tím spolupráci se skutečným a největším dodavatelem migrantů do Evropy, s přepravní mafií! O tom není ve zprávě žádná zmínka.

Bylo by ještě více bodů, které by chtělo rozebrat, ale myslím, že výše uvedené pro přehled stačí. Tedy staženo do hesel (za asistence doktora Štrosmajera: „kdyby hloupost nadnášela….“):

  1. Elementární popření bezpečnosti občanů EU
  2. Nesmyslný odliv inteligence a šikovných řemeslníků z třetích zemí
  3. Obrovské prostředky, určené na krmení málo výkonné masy migrantů s fraucimorem, věnovat na masivní podporu porodnosti stávajících Evropanů (o tom ve zprávě ani slovo)

Pro názornost, co v tom Evropském parlamentu sedí za ubožáky (ne všichni), je tu hlasování: z 695 hlasovalo 497 pro.
Výzva nakonec: Ptejme se při každé příležitosti stran, jejíž poslanci hlasovali PRO, co pro Českou republiku chystají, protože v současnosti jsou tyto strany ve vládě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

15:49 Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

Denní glosa Ladislava Jakla