Miroslav Macek: Neměla by EU dosadit do Maďarska říšského protektora?

10.04.2018 12:42

Úterní glosy Miroslava Macka

Miroslav Macek: Neměla by EU dosadit do Maďarska říšského protektora?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Neměla by EU těm Maďarům konečně zatrhnout jakékoliv hlasování a dosadit tam říšského protektora? Vždyť ten jejich Orbán se stal pro Západ nebezpečnou hrozbou, jak napsal Washington Post…

***

Americký prezident Donald Trump si přeje brzké stažení amerických vojáků ze Sýrie. Americká vláda dále potvrdila, že Trump nařídil ministerstvu zahraničí zmrazit více než 200 milionů dolarů vyčleněných na stabilizaci Sýrie do té doby, než administrativa znovu vyhodnotí úlohu USA v syrském konfliktu. Svůj tým plánem opět překvapil.
Tolik zpráva z 31. března t. r.
Zdá se, že prezident Asad se zalekl toho, že by Američané, kteří doposud podporovali povstalce proti jeho vládě, měli ze Sýrie odejít a tak přemýšlel, jak je tam udržet. Nakonec to vyřešil tak, že v boji s povstalci použil chemické zbraně, které mu dodal Putin.
Logické, že ano?

***

V manželství by takového ufňukánka, jako je Babiš, kterého dle jeho pobrekávání nikdo nemá rád, všichni se proti němu spikli, všichni ho podrážejí, stíhají ho jedním komplotem za druhým, brání mu pracovat pro lid a všichni mu házejí klacky pod nohy, bé, bé, fňuk, fňuk… kopla manželka tam, kde normální chlapi mají koule a šla by o dům dál.
Zdá se, že ty jeho voliče by také neměla ženská kam kopnout…

***

Centrum prevence rizikové virtuální komunikace Pedagogické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci (dále Centrum PRVoK) je certifikované univerzitní pracoviště orientované na rizikové formy komunikace dětí a dospělých v prostředí internetu. Zaměřuje se především na kyberšikanu, kyberstalking, kybergrooming, hoax a spam, sexting, sociální inženýrství v online prostředí, rizika sdílení osobních údajů v prostředí sociálních sítí a další nebezpečné komunikační jevy.
Dodávám česky: No comment! Zpráva.

***

Poslanec za ODS Václav Klaus mladší se rozčílil na svém facebookovém profilu a zveřejnil dopis svého právního zástupce Romana Jelínka kvůli článku zveřejněnému v časopise Revue Forum šéfredaktora Pavla Šafra. „Nenechám si od zprofanovaných mediálních šíbrů nadávat do ruských agentů a podobně, jen proto, že si myslím o Evropské unii něco jiného než oni (tj. zhruba to, co 70 % Čechů),“ poznamenal k tomu Klaus mladší.
Kroutím hlavou a dodávám:
Orel much nelapá…

***

Čeština je jazyk vtipný:
Německou okupaci nespáchali Němci, nýbrž nacisté. Sovětskou okupaci ovšem nespáchali komunisté, nýbrž Rusové.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: O ruských špionech

16:14 Petr Hampl: O ruských špionech

Denní glosy Petra Hampla.