Miroslav Macek: Typicky české řešení

09.11.2018 15:46

Páteční glosy Miroslava Macka

Miroslav Macek: Typicky české řešení
Foto: Archiv PL
Popisek: Miroslav Macek

A tak si opět půjčíme 11,5 miliardy na modernizaci železniční sítě, tedy použijeme typické české řešení namísto funkčního čínského: popravit neschopné úředníky, ministra nevyjímaje.

***

Titulek v HN zní „O Evropské Unii vědí Češi málo, staví se proti ní víc než Poláci a Slováci“. V článku také padne věta, že výsledek ovlivňuje euroskeptická skupina starších lidí, méně vzdělaných a s nižšími příjmy. Ta věta by se ovšem dala reinterpretovat následovně: výsledek ovlivňuje skupina starších lidí, která má více životních zkušeností, nemá vymyté mozky každodenní europropagandou a zachovala si doposud zdravé instinkty selského rozumu.

***

Majitel nevěstinců Dennis Hof, který byl na republikánské kandidátce do nevadského parlamentu, minulý měsíc zemřel. Jeho jméno však zůstalo na kandidátních listinách, pochopitelně s upozorněním, že kandidát zemřel. Přesto jasně porazil svoji demokratickou rivalku se ziskem přes 68 procent hlasů.
To nevymyslíte!

***

Petr Paulczyński:
Je čas abych provedl coming out: také jsem byl muž uvězněný v ženském těle. Naštěstí mne maminka porodila.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

15:49 Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

Denní glosa Ladislava Jakla