Nela Lisková: Vládo, na východě Ukrajiny i kvůli vám umírají děti a nás chcete nechat vyvraždit muslimy!

01.10.2015 11:09

Obracejí se na mě politici včetně poslanců a senátorů s pozitivními komentáři, že mám ve všech svých veřejných prohlášení pravdu. Pánové, tak proč ta pravda nezazní taky z vašich úst?

Nela Lisková: Vládo, na východě Ukrajiny i kvůli vám umírají děti a nás chcete nechat vyvraždit muslimy!
Foto: Archiv Nely Liskové
Popisek: Nela Lisková.

Kašlu vám na komplimenty, když jste zbabělí se ze své pozice postavit za svůj národ. Nezáleží na politické příslušnosti, já se stavím za všechny slušné lidi, vlastence, kterým není lhostejný osud naši země a především našich milovaných dětí. Ať se podíváme vlevo nebo vpravo všude je obrovský problém. Na jedné straně naše vlastizrádná vláda a na druhé neméně nebezpeční populističtí tlachalové bez koncepce a jasného řešení celé situace, kteří jen samozvaně řeční na demonstracích s vidinou budoucího koryta. Protože kdy už, když ne teď se dají lidé díky imigrační politice nejlépe zmanipulovat a zneužít  jejich strachu a nedostatku objektivních informací? Toto je jeden z důvodů, proč se odmítám tohoto trapného divadla zúčastnit! Protože znám velmi dobře zákulisní hru a především záměry těch samozvaných řečníků, kteří jsou mezi sebou navzájem rozhádaní a nenávidí se ze strachu, aby jeden nezastínil druhého. Proto jsou demonstrace roztříštěné na mnoho malých bezvýznamných akcí. Takto se, vážení, politika nedělá. A spolupracovat s někým, koho si nemám důvod vážit, je pro mě nereálné.  To, ale neznamená, že své práce a úsilí zanechám. Teď asi zklamu ty, kteří si to zoufale přejí a nešetří mě výhružnými anonymy. Nezanechám, protože nikdy na nic v životě ze zásady nerezignuji.

Naše vlastizrádná vláda „podělala“, co mohla.

Naše vláda podporuje ukrofašistickou vládu Porošenka  systematickými dodávkami zbraní. A jen v klidu přihlíží, jak jsou  denně na východě Ukrajiny zabíjeni civilisté nevyjímaje děti. S posvěcením naši vlády se tam vyvážejí z jednoho nejmenovaného závodu na opravu vojenské techniky tanky, které tam procházejí generální opravou. Několik letů největším ukrajinským přepravním letounem Mrija s těmito tanky bylo vypraveno z Mošnovského letiště údajně do Afriky, ale jak se ukázalo byly určeny a dopraveny na Ukrajinu pro  Porošenkovu armádu. Místo pomoci válkou zbídačenému civilnímu obyvatelstvu, podporuje naše vláda tento ukrofašistický režim. Za vším stojí opět a jen USA a jejich vojenskopolitické zájmy. Marně přemýšlím nad tím, proč se z členů naší vlády stali jen vystrašení ratlíci a poskoci, kteří poslouchají příkazy USA, EU a frau Merkel. Jak se vám s pocitem, že máte a ještě budete mít na svědomí mnoho lidských životů, žije, vážení ministři a poslanci a vůbec vládo? Protože já osobně bych s tím žít nedokázala. Říká vám ještě vůbec něco pojem lidskost, vlastenectví a slušnost, nebo jste už jen živoucími otroky USA s následným úkolem zotročit i nás? „Protektor“ Schapiro ze strachu raději „doporučil“ všem médiím v naši zemi nevysílat projev Vladimíra Putina z OSN. Mimochodem byl excelentní a neměl konkurenci, stejně tak byl skvělý projev našeho pana prezidenta Miloše Zemana. Ale chápu, že to klukům z US ambasády a expozitury CIA, která je již její součástí nebylo vhod. Holt pravda a americká vláda jsou dvě naprosto neslučitelné věci. Vše, co se momentálně děje, má svého stvořitele a svůj cíl. A my o tom všem, co si na nás pár samozvaných „vládců světa“ vymyslelo, nemáme ani nejmenší tušení. Protože je to zřejmě tak strašné, že by vznikla panika, a to se jim do plánu nehodí. Vše mi jasně do sebe zapadá. Sobotkův absolutní klid a neustálý výsměch nám všem do tváře, jeho jistota, že on bude v bezpečí až to svinstvo, které na nás připravuje vypukne naplno... Proto vláda dělá, že dělá, ale ve skutečnosti nedělá vůbec nic pro zastavení tohoto imigračního šílenství. Nechce dělat a jediné, co opravdu udělá, je to, že bude přijímat další stovky a tisíce potenciálních vrahů nás všech, protože toto je zadání ze strany USA. Nezvládli první nápor a už se na nás žene mnohonásobně větší vlna muslimských zabijáků, protože cíl je daný, zničení Evropy a vyhlazení nás, původních obyvatel.

Skupiny muslimských imigrantů už působí například v Německu a ve Švédsku  obrovské problémy, když znásilňují ženy a dívky. Tito muži jsou ve většině bojovníci IS, kteří se schovávají za imigranty. Všichni to ví, ale nikdo s tím nic nedělá. Čekáme až tento Trojský kůň zaútočí i u nás? Jsem zvědavá, jak se k tomu postaví naše vláda, až budou první případy těchto zvěrstev v naši zemi – a to, že budou, je jisté.  Budou to taky zametat pod koberec, aby se veřejnost nic nedozvěděla, tak, jak se tomu děje v těch zemích, kde se tyto skutky udály? Pochopitelně, že to budou tajit. Tají vše podstatné a ve své tuposti jim patrně vůbec nedochází, že jsme poměrně inteligentní národ a jsme schopni si informace získat i přes tyto totalitní snahy. Proč se k těmto problémům stavíte, jako kdyby nebyly, Sobotko a spol.? Proč si nevezmete příklad z maďarského premiéra Orbána nebo ze slovenského premiéra Fica? To jsou politici na svém místě, kteří se nebojí postavit za svůj národ a ohradit se proti nesmyslné a zcestné imigrační politice, kterou nám vnucuje EU, respektive USA. Jestli nezačnete jednat vy, vezme to lid do vlastních rukou a nepomůžou vám ani vaše zastrašovací metody, nevážená vládo. Lidé už jsou vážně znechuceni a naštvaní a především odhodláni chránit svou vlast a své nejbližší ! Když vy se stavíte proti nám všem a na stranu muslimů, kteří mají v úmyslu nás masově vyvraždit. A vůbec se tím netají, ba naopak to s výsměchem vůči nám veřejně a v médiích vyřvávají a netají svůj záměr a plán. Vládo, připadáte mi jako smyslů zbaveni, protože se zdravým rozumem vaše chování a postoj k této situaci nekoresponduje. Ale byli tady před vámi i jiní, kteří po návštěvě USA obrátili o 180 stupňů, protože dnes už se politici moc nevraždí, dnes se kupují... Pár návštěv u „velkého bratra“ a je to v kapse, že? Tak jen abyste si těch peněz, které stejně nejste schopni za svůj život utratit, užili...  Když vám stály za tolik lidských životů a zničení naši země.

A na závěr jedna osobní připomínka. Ne vše a ne každý se dá koupit... Pravda, je nás málo, ale jsme.

Nela Lisková

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

15:57 Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

Denní glosa Filipa Šebesty