Oldřich Fischer: Možné vítězství ve volbách

31.05.2017 9:40

Tohoto cíle lze dosáhnout například i zásadním zvýšením členské základny. Jedním způsobem je, zařazením atraktivního bodu programu strany. Příkladem budiž návrh na odstranění zásadní diskriminace mezi vězni.

Oldřich Fischer: Možné vítězství ve volbách
Foto: Hans Štembera
Popisek: Volební zákon, ilustrační foto

To by snad měli už z podstaty mít strany jakékoliv sociální demokracie. Vycházím ze zásady: vězeň jako vězeň. Proč má dostávat třeba jeden měsíčně desetitisíce na ošacení a ostatní ne. To je třeba srovnat všem stejně. Dokonce to ostatním doplatit za léta zpětně. Takhle to není fér.

Je zajímavé, že tento problém neřeší aparát „ Onbudsmanna“. A všechny ty „ Charity a Neziskovky“. Co slyším, je jich jako máku a žádná: nevidí, neslyší.

Vždyť pro takový program by hlasovalo možná rázem desetitisíce občanů. Snad by se na tento program dala postavit i samostatná politická strana. Možná by měla ze všech politických stran základnu s nejvyšším počtem členů. Zároveň by měl vzniknout úřad pro dodržování valorizací těchto příplatků.  To by chtělo i zástupce v ÉU a v OSN.

P. S.  Když už se blíží volby i na presidenta, tak bych navrhoval kromě Romana Smetany (tykadlového, trestně stíhaného zločince), i presidentova nejnovějšího oblíbence Jiřího Kajínka. Ten má s represivním fungování státu ty největší zkušenosti. Proti němu jsou Havel i s Dukou zelenáči. Téměř dohnal i pana presidenta Masaryka.   

Vypadá to na to, že má přímo ideální kvalifikaci na českého presidenta. Tento pán by se tedy i v chodu státu okamžitě orientoval. Pokud se týká jeho odklánění majetku druhých, tak proti těm, co vykradli všechny banky, je úplné neviňátko. A z těch nikdy nikdo neseděl. Tak co.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…