Oldřich Fischer: Novodobý orgasmus

20.03.2019 7:33

Otevřu- li si televisi na jakémkoliv „kanále“ , tak vžycky, nejprve dlouhou dobu, vidím děti, rodiče i staříky. Všichni se můžou radostí téměř pominout.

Oldřich Fischer: Novodobý orgasmus
Foto: Archiv zadavatele
Popisek: Úvěr, ilustrační foto.

Právě si udělali, jedno s jakoukoliv bankou, úvěr. Jeden úvěr výhodnější než druhý. Kdo není u jakékoliv banky zadluženej - není člověk. Tvůrci těchto reklamních zpráv musili utéci z pod sítě Bohnic. Jak může stát dovolit tak gigantickou reklamu pro zadlužování obyčejných lidí?  Stát nejprve dovolil rozšířit hrací automaty všude. Pak dostali povolení je provozovat jenom „kámoši“. Klientela zůstala stejně velká. Zvýšil se jen zisk vyvolených provozovatelů.  Totální reklamou na zadlužování, teď možná značně přibude finančních dlužníků. Nastane tuplovaný ráj pro exekutory. Tomuto a ostatním stejně závažným skutečnostem se zatím nezkusil věnovat žádný poslanec, ani senátor. Za dvacet let nedokázali ani pojmenovat, ani udělat hráz proti lichvě. Jenom se staraj o svý prachy. Důchodcům přidali čtyřicet korun a sobě asi šestnáct tisíc. Na co nám jsou? Chtěj teď trestně stíhat Babiše.  Co to ale bylo za partu zákonodárců, že vydali zákony, které umožnili vznik kasty Babišů? Neměla by být tato parta zákonodárců trestně stíhána? Ani jeden senátor se proti takovým zákonům neohradil. Teď jsou všichni chytrý jak rádio.

O Inkoustech z Onbudsmannova ani nemluvě. Z jejich aktivit jde pořád jenom jednomu hlava kolem.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…