Oldřich Pružina: Žháři chtějí hasit požár?

09.11.2017 19:18

Opět se po volbách ozvali proti SPD. Kdo? Lidé ze systémových stran? Ne. Další v řadě hnutí, co dostala dohromady snad deset hlasů v Horní i v Dolní. Po tolika jiných tentokrát z ČHNJ.

Oldřich Pružina: Žháři chtějí hasit požár?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Volič u volební urny, ilustrační foto

Vlastenci? Možná, ale NErealisté. Jak říkal policejní komisař ze Švejka: "Přiznávám plně vaše nadšení, ale okolnost..." A ta okolnost je, že pokud se vlastenci budou drobit do stovky pidispolků, nedokáže nikdo prosadit ani den svozu odpadků.

V Parlamentu mohlo být mnohem víc poslanců za českou vlasteneckou věc, kdyby si všichni ti teď křičící nehráli na vlastním pískovišti /nebo hnojišti?/, a podpořili jedinou větší stranu, která by mohla prosadit to, co právě díky nim... neprosadí. A ta větší, co je naštěstí díky mnohým, teď ve sněmovně, by jen pozvolnými kroky mohla něco dokázat, když jsou naprosto všichni ostatní poslanci proti ní. A to zase jen, kdyby se dostala do vlády.

Řeči o tom, že je stejná jako ti kolaboranti, že si prý bude jezdit pro rady do USA jako jezdí luďáci... jsou jen výplodem frustrovaných malých naivků, co si hrají na odboj jako malí kluci. Ale právě kvůli nim není možný ten... jediný možný - realistický.

Ať mají lidé vlastenecké pidispolky, fajn, to je dobré, ale volit při tak důležitých volbách jen sami sebe? To teď zabilo třeba poslední možnost, jak zabránit globalistům z ostatních kolaborantských stran, aby z nás neudělali pouhý region bruselské říše.

"Děkujeme za to právě vám!"

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …