Oldřich Rambousek: Český Kocourkov je prolhaná žumpa. Lži o Ukrajině, Sýrii, o světě

30.10.2015 10:30 | Zprávy

Domnívám se, že nemá valného smyslu detailně konkretizovat, protože díky jakž takž svobodnému internetu máme možnost dostat se k informacím. Tedy – pokud chceme!! Číst hovadiny v Blesku nebo Mf dnes je pouhou ztrátou času.

Oldřich Rambousek: Český Kocourkov je prolhaná žumpa. Lži o Ukrajině, Sýrii, o světě
Foto: repro youtube, tan
Popisek: Ukrajina

Česká mediální scéna je už doslova obscénní a nemožná. Pravděpodobně si mnozí redaktoři myslí, že jsou Češi tak blbí, jak oni se dělají chytří. Myslím, že Češi nejsou blbí, ale jsou znechucení, apatičtí, politikou otrávení a někteří až nešťastní z hrůz dnešního světa. Osobně mě zvedá ze židle, jak je některými médii opěvovaná současná zcela nelegitimní ukrajinská vláda smrdící fašismem a oligarchií. Na druhé straně se zhola nic nepíše o tom, že i v Česku je oligarchie a mnohdy doslova mafie. Nikterak nejsme ve své podstatě lepší. Jen se u nás nepoužívají (zatím) tak brutální metody, jaké používá ukrajinská vláda a tamní oligarchové. No, a že i u nás jsou oligarchové i ve vládě je nepochybné. Ministr Babiš nebo senátor Hlavatý jsou jednoznačně oligarchové a také v jejich případě jde o zcela jasný střet zájmů likvidující jakékoliv demokratické principy. Kellner, Janoušek, Bakala, Řebíček a další jsou typickými příslušníky oligarchie. Nebo je páni novináři neznáte?

O Sýrii se toho také napsalo již mnoho, ale až dnes, a to očividně lezou na světlo světa americká svinstva. Ovšem stále jsme krmeni nesmysly o tom, že vším je vinen Bašár Asad. Značná část veřejnosti však ví, že dokud se do Sýrie nezačaly vměšovat USA a EU tak byl v této zemi klid. Fakt, že nynější akce ruské armády v Sýrii jsou úspěšné mnohým novinářům nevoní a politikům taktéž. Jsou totiž tímto usvědčováni ze lží ve prospěch USA, aniž by se styděli. Turecko – ta čuňata v NATO bombardují Kurdy – ty, kteří mají největší zásluhy na tom, že se IS ještě nerozlezl dále. A to chce Turecko do EU?? Tito barbaři?? Potomci Chazarů! To je značně nebezpečné a ohrožující stabilitu Evropy, která je již tak dost nestabilní.

Rusko dnes de facto zachraňuje Evropu a Evropské národy. Napravuje idiocii USA a EU. Čeští politici z toho mají hlavy v pejru, protože lezli neustále v anál Američanům a Němcům, což je usvědčuje z účelovosti,kolaboranství a zrady. Jsou spoluviníky spolu s NATO na genocidě občanů bývalé Jugoslávie, Iráku, Libye i Sýrie. Neříkám, že máme lézt Rusům do zadku, ale říkám, že je nutné říkat pravdu, a to i v situaci, že to nemusí být zrovna příjemné. Osobně se tímto řídím a je mi jedno, jestli kvůli tomu budu třeba vyhozen z práce. Klidně jsem odešel z KSČM, za kterou jsem kdysi kandidoval do Sněmovny, protože mi vadila lež a pokrytectví.

Používejme, lidi, alespoň trošku vlastní rozum a logiku. Nenechme se vygumovávat mainstreamem.

Ač mnohé možná naprdnu, tak musím přiznat, že po dnešních zkušenostech jsem přesvědčen, že nejsvobodněji jsem se cítil v tolik pomlouvaném komunistickém Československu. Pravda, nebylo vše skvělé, ale to není ani dnes. Pracovalo se však na všem ve smyslu všeobecné společenské prospěšnosti, a ne ve prospěch oligarchů a mafiánů, kteří nás jen okrádají a týrají. Za těch zlých komunistů byli ti, kdož chtěli okrádat, týrat a zneužívat obyčejné lidi, za katrem a bylo to tak správně. Dnes nám tato prasata vládnou. Je však jen na nás, co jim ještě dovolíme a kdy jim dáme přes držky. Přemýšlejte o tom již dnes, protože příští rok jsou nové, krajské, nedemokratické, za peníze vyždímané z dělníků krajské volby. Nevolte již ODS, TOP, STAN, SZ a lidovce. Zrazují náš národ a kašlou na nás.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Pár nápadů pro Síkelu

15:16 Zbyněk Fiala: Pár nápadů pro Síkelu

Partnerství je dobré, pokud se jím nemyslí drancování.