Oldřich Rambousek: Jak mohl být diletant typu hloupého Honzy Karel Schwarzenberg ministrem zahraničních věcí?

03.11.2015 10:00

Milý a nemilý Karle, co si to vůbec dovoluješ, prohlašovat o Českém národu, že jeho přístup k imigrační vlně je důkazem jeho malosti a ubohosti!

Oldřich Rambousek: Jak mohl být diletant typu hloupého Honzy Karel Schwarzenberg ministrem zahraničních věcí?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda TOP 09 Karel Schwarzenberg

Možná jsi už senilní páprda, jemuž unikají souvislosti, nebo jsi zaprodaný proamerický špion pracující ve prospěch nového světového řádu, když si dovolíš říci, že migrační vlna se nás nijak zvlášť nedotýká, protože imigranti u nás v ČR zůstávají minimálně.

Situace okolo migrace je v současnosti velmi problematická a značně těžko se už hledají schůdná politická řešení, protože EU jako celek zaspala, anebo ještě hůř-její čelní představitelé ji záměrně vehnali do slepé uličky vedoucí k rozkladu tradičních Evropských hodnot, kultury a společenského řádu. Že se nás migrační vlna nijak zvlášť nedotýká, řekne jen hlupák, kterému unikají veškeré konsekvence. Migrační vlna se týká všech zemí EU a to jak politicky tak ekonomicky. Nelze totiž pominout, že žijeme v době, kdy je Evropa svazována probíhajícími globalizačními procesy, které ze zemí Evropy vytváří de facto jeden Evropský blok podřízený legislativě Bruselu. Ekonomika je v důsledku globalizace natolik propojená, že samostatná ekonomická existence je možná jen pro hrstku zemí, do které však země bývalého socialistického bloku nepatří ani omylem. Tyto jsou totiž ekonomicky přímo závislé na Německu, Francii či Rakousku. Ze zemí jako je Česko, Slovensko, Rumunsko, Bulharsko a dalších byly vytvořeny především laciné montovny a zdroje levné pracovní síly, které svou prací živí západní národy. Vlivem migrační krize poroste v Německu nezaměstnanost, bude zasažen státní rozpočet a rozpočty měst a obcí, kde budou zásadním způsobem chybět prostředky. Němci tedy aby udrželi ekonomickou úroveň a ekonomickou stabilitu své země a stabilitu státního rozpočtu budou muset migranty nějakým způsobem zaměstnat, což ve svém důsledku povede k osekání kontraktů subdodavatelů z okolních zemí Českou republiku nevyjímaje. Následkem těchto mnou predikovaných dopadů započne postupně růst nezaměstnanosti a to nejen v České republice, ale i ostatních méně vyspělých zemích EU, což při nejhorším možném scénáři může spustit další vlnu ekonomické krize. V této situaci bude značně obtížné udržet sociální smír.

Myslím si, že není ani náhoda, když se v Německu začne příští rok tisknout Mein Kampf nacistického vůdce Adolfa Hitlera. Díky tomu, že jsem ho četl tak si dovolím tvrdit, že Němcům bude vložen do rukou opět ideologický nástroj, který jim umožní nalezení původců Německého problému v okolních etnicích. Vidím v tom postupné kroky v přípravě nové války v Evropě, o které jsem přesvědčen, že bude. Navíc i Česká vláda ač to třeba moc nevnímáte a moc se o tom nepíše, činí kroky, které naznačují možnost budoucího konfliktu. Co by totiž jinak mohly znamenat kroky, kdy vláda značným způsobem zvyšuje strategické zásoby trvanlivých potravin, novela branného zákona a to až tak razantní, že budou odváděny i ženy, urychlený nákup útočných pušek za 1,2 miliardy Kč a další. K tomuto výčtu patří i Babišova EET, protože jde o prvek globální kontroly lezoucí až do soukromí lidí. Dá se k tomuto výčtu i připojit zákon ministra Brabce, kdy občan bude muset vpustit kontrolu do svého domu za účelem kontroly topeniště. Tímto je prolomena nedotknutelnost obydlí a soukromého majetku. Věřte, že tímto to zdaleka nekončí a diktatura se bude stupňovat i když to koliduje s listinou základních lidských práv a svobod. Vezmu li to však do důsledku, tak vláda je vinna tím, že lidé jsou nuceni topit kdejakým sajrajtem. Podívejte se na ceny paliv vy naškrobené límečky, podívejte se na to, co jste umožnili udělat s cenami, které činí pro mnohé lidi kvalitní palivo nedostupným. To není vina obyčejných lidí, ale nekompetentních vlád a byznysmenů. Šikanují se však obyčejní lidé vy vládní zbabělci.

Neplácejte tedy pane Karle hlouposti. Jen blbec by to neviděl. Zcela záměrně lidem lžete a dovolujete si je ještě osočovat?? Jste ubožák nevážený pane a duševní mrzák. Češi vnímají problematiku migrace vesměs správně, ale zapomněli na jedno. On ten Schwarzenberg je vlastně taky takový migrant a navíc škodí zemi. Měl by se vypráskat zpět do Rakous a jeho TOPka zrušit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…