Oldřich Rambousek: Soudruzi, dostali jste od občanů vysvědčení a také nařezáno

22.10.2017 21:00

Tak soudruzi, co myslíte? Dostali jste u voleb od občanů vysvědčení a také nařezáno. Potvrzuje se jen to, co jsem již dříve predikova,l a vy, soudruzi, jste mi nevěřili! Dozadu levá!

Oldřich Rambousek: Soudruzi, dostali jste od občanů vysvědčení a také nařezáno
Foto: Hans Štembera
Popisek: Volič u volební urny, ilustrační foto

Je čas, aby se členská základna konečně probrala. Nastal čas, aby hrobníci strany - Filip, Dolejš, Kováčik, Marková, Luzar, Heller a jim podobní - odešli pryč. Nejlépe do ČSSD. Jejich nekomunistická politika dovedla stranu blízko k pětiprocentní hranici, která je nutná pro vstup do sněmovny. Doufám, že členská základna vysloví odpor shora uvedeným starým oportunistickým strukturám a vyvolá mimořádný sjezd strany, který svrhne záškodnickou Filipovu šedou strukturu, ovládající KSČM. Nemá už smysl, aby se členové strany ohlíželi na staré struktury. Buďte vy, skuteční komunisté, tvrdí a bezohlední, jako je stávající vedení strany, které vás vede k zániku, a vyveďte je za límec z vašeho domu.

Už krajské volby naznačily mnohé, avšak poučení si nikdo nevzal. Nejvyšší koryta měla Filipova klika nadále zajištěna. Nyní budou odejiti samozřejmě ti nejméně loajální Filipově klice, ale vzpomeňte si na má slova. Varoval jsem dosti včas. S politikou, jakou KSČM vede posledních 15 let, se nedá ztotožnit. Stále dokola jen ty samé bezúčelné žvásty, vedoucí do nikam. Přitom vůbec nelze říci, že komunisté nemají potenciál. Oni ho mají, ale skuteční komunisté jsou umlčováni a jsou nazýváni radikálními či stalinisty, což je pitomost, kterou může říkat snad jen pan Josef Heller, ověnčený svými tituly a doktoráty pro kočku.

Za současný volební propadák KSČM nemohou volby, voliči, ale ani jiné politické subjekty. Za neúspěch je plně odpovědné současné vedení strany (celý ÚV) krom pár výjimek. Neúspěchem jsou vinni poslanci KSČM, kteří svou bezzubou rétorikou nahrávají opozici, přičemž některá jejich vystoupení se dají hodnotit jako slabý odvar okresního přeboru. Dá se bez skrupulí říci, že za posledních 15 let jste krom vlastního postupného úpadku nedokázali vůbec nic. O ideové podstatě snad ani raději nemluvit. Co s komunistou, který neumí odpovědět na otázku, co je to třídní boj. Ano, pane Filipe, takového je zajisté nejlepší posadit do europarlamentu v Bruselu, aby společně se Špidlou hájili zájmy dělnické třídy. Vedete vskutku svinskou politiku. Kvůli tomu jsem také ze strany raději odešel. Díky své osobní zkušenosti vím, že mnozí z vás jsou lháři, prospěcháři a kariéristé, štítící se poctivé práce, ale také dělnické třídy. Dnešní volby potvrdily mou pravdu, ale také to, že na to samé přišlo mnohem více lidí, než by se vám líbilo. Možná že vám z toho srabu pomohou pomatené bláboly pana Hellera, který není nic jiného, než zapšklý osmašedesátník, mající cejch ohebného hřbetu. Tak vzhůru na poradu! Já věřím v něco zcela odlišného.

Jak z toho všeho se ctí ven? Jak jsem již předeslal - prvotním krokem je vyvolání mimořádného sjezdu strany, který jasně označí ty, kdož mohou za úpadek strany. Tyto ze strany vyloučit, a to doživotně. Samozřejmě s tím, že viníci budou veřejně pranýřováni a označeni za kolaboranty. Je potřeba kompletně vypálit až do kořenů příslušníky Filipovy kliky. Dále obnovit podstatu komunistické strany návratem k marxismu a možná vám to nebude vonět, ale i za použití Stalinovy metodiky (míněno uvnitř strany). Některý plevel je prostě moc odolný. Na toto se přímo váže obnovení revolučního charakteru strany a pozor - nemyslím tím žádné silové prostředky, ale jasnou, přímou a lidovou rétoriku, například po vzoru Okamury. Je ostudou pro KSČM, že Okamura má více komunistický program než KSČM, a přitom se v politice proti KSČM pohybuje vskutku krátce a uspěl.

Filipe - vezmi své Eidgenossen a vypadni!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…