Pavel Danys: Vztahuje se politika poslanců i na jejich pohlavní orgány?

01.12.2017 18:20

Výtrhy z kontextů č. 1

Pavel Danys: Vztahuje se politika poslanců i na jejich pohlavní orgány?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pavel Bělobrádek

A proč „výtrhy“ z kontextů? Je to tak trošku moje alibi. V denním tisku, rozhlase, televizi , ale i na internetu se seznamuji s názory, úvahami, či až doporučeními ve věcích veřejné politiky v naší České republice.

Jsou to hlavně články a příspěvky profesionálních novinářů a komentátorů, analytiků a dalších. Všiml jsem si, že často převažují analytici, ale tak nějak nechápu jejich množství.

Já jsem si dal takový osobní úkol, že se jako občan a také již s průkazem PRESS budu k výše uvedené tématice vyjadřovat. Abych nemusel doslovně opisovat již zveřejněné materiály, tak si vyberu převážně nějaký článek z denního tisku, který po svém okomentuji.

A zde je ten můj pojem  VÝTRH Z KONTEXTŮ: prostě si a to pouze podle svého názoru, vyberu určité pasáže z dotčeného materiálu, t.z. „vytrhnu je z toho kontextu a okomentuji!

Dnes, 27.11.2017, jsem si pročet deník Právo a zajímal mě článek Oldřicha Dandy: „Bělobrádek – Nebudeme fíkový list Babiše“.

Já bych předsedovi KDU-ČSL dal takovou lechtivou otázku a to zda politika poslanců se vztahuje i na jejich pohlavní orgány?

Ale abych pokračoval ve svém „výtrhu“: Pavel Bělobrádek Právu řekl, že byli ochotni s ANO o vládě jednat, ale nedostali možnost. Andrej Babiš podle něj zvolil taktiku chudáčka…Ale kde je pak ta charita, která by měla být KDU-ČSL vlastní. Když předseda Bělobrádek vnímá předsedu ANO 2011 Babiše jako chudáčka, tak by mu měl podat pomocnou ruku, nebo ne?

Ale tak nějak jsem se asi trefil vedle, protože když si vzpomenu na volbu Bělobrádka do čela KDU-ČSL, tak jsem z jeho úst zaslechl něco v tom smyslu, že „na každou svini se vaří vody…“!

A mohl by v nynějším čase předseda Bělobrádek sdělit, zda už nějakou tu svini má, protože dlouhodobé vaření vody by mohlo zapříčinit její vyvaření a energie je také stále dražší.

Pavel Danys, nezávislý novinář 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: 20 let členství ČR v EU - pozitiva se hledají těžko

12:17 Ivo Strejček: 20 let členství ČR v EU - pozitiva se hledají těžko

Dvacet let od vstupu České republiky do Evropské unie je významným výročím v historii naší země a za…