Petice: Nechceme profesora Romana Prymulu ve funkci ministra zdravotnictví

25.09.2020 21:39

My, studenti a ostatní občané našeho státu nesouhlasíme s dosazením prof. Prymuly do funkce ministra zdravotnictví, a to z tohoto důvodu – Založení živnosti pana profesora ke dni 17. 6. 2020, a to v oboru činnosti výroby zdravotnických prostředků.

Petice: Nechceme profesora Romana Prymulu ve funkci ministra zdravotnictví
Foto: repro ČT, tan
Popisek: Roman Prymula

Naší obavou je možnost vydělávání na občanech, a to právě pomocí nařízení státu k zabránění šíření COVID-19 (nošení roušek atd.). Člověk, který má být ministrem, by dle našeho názoru neměl podnikat v činnosti výroby zdravotnických prostředků, jelikož to může ovlivnit jeho objektivní názor na situaci a jeho jednání může být ovlivněno podnikatelským cílem dosažení zisku.

Tímto dále navrhujeme, aby byl na tento post dosazen člověk, který je schopen vykonávat tuto funkci, objektivně hodnotit a vyvozovat správné závěry v dané situaci, šíření nemoci COVID-19.

Denis Schmidt

Petici můžete podepsat ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Ladislav Václavec byl položen dotaz

Zdraví máme jen jedno

Pane senátore, hlasoval jste pro senátní novelu zaměstnávání zahraničních zubařů u nás. Tito studenti medicíny, možná lékaři mají pracovat pod dohledem českého l=kaře, který asi podle vás nemá co na práci a tak bude dohlížet. Bez řádně ukončené zkoušky z českého jazyka a slevovat z náročnosti aproba...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

David Rath: Kámen mudrců, euro a koruna

15:49 David Rath: Kámen mudrců, euro a koruna

Císař Rudolf II. proslul svojí snahou získat kámen mudrců, který dokáže sprosté olovo změnit na ušle…