Petice: Nechceme vstup ČSSD do vlády

21.05.2018 19:13

My, zde podepsaní, vyjadřujeme obavy z dalšího politického vývoje v České republice k jehož zhoršení by mohl přispět i vstup ČSSD do vlády.

Petice: Nechceme vstup ČSSD do vlády
Foto: Hans Štembera
Popisek: ČSSD, ilustrační foto

My, zde podepsaní, vyjadřujeme obavy z dalšího politického vývoje v České republice k jehož zhoršení by mohl přispět i vstup ČSSD do vlády. Bez ohledu na naši politickou orientaci si uvědomujeme situaci, která by mohla v následujícím volebním období nastat. Nejenže by ČSSD nesla zodpovědnost za zhoršenou reputaci České republiky ve světě, kterou již teď zastupuje trestně stíhaný premiér, ale vzhledem k překrytí voličských skupin hnutí ANO a ČSSD je velmi pravděpodobné, že voliče ČSSD získá hnutí ANO, SPD a KSČM. Tento vývoj by vedl k naprosté marginalizaci ČSSD, ale především k ústavní většině ANO, SPD a KSČM. My, níže podepsaní, myslíme na budoucnost a nechceme dopustit, aby v po roce 2021 pokračovala hlasovací mašina ANO, SPD a KSČM s Ústavní většinou. Nechceme, aby dále docházelo k ovládání policie, soudů, médií a kontrolních úřadů. Apelujeme tedy na vedení ČSSD, aby v rámci zachování demokratických principů v České republice nevstupovali do vlády s hnutí ANO opírající se o hlasy KSČM.  

Petici můžete podepsat ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: O ruských špionech

16:14 Petr Hampl: O ruských špionech

Denní glosy Petra Hampla.