Petr Hampl: Očkování? Kdo dělá hloupá rozhodnutí, má nějaké problémy navíc

23.06.2021 20:22 | Komentář

Dnes druhá dávka Trumpovy vakcíny, čímž pro mě končí etapa covid-19. I všichni moji blízcí jsou totiž buď očkováni nebo mají termín. Jednou ročně si dojdeme na aktualizaci očkování (jako chodím na chřipku), ale to není žádná komplikace.

Petr Hampl: Očkování? Kdo dělá hloupá rozhodnutí, má nějaké problémy navíc
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Petr Hampl

Samozřejmě respektuji, že se chce někdo před viry chránit mumláním průpovídek o pokusném králíkovi, nevyzkoušené vakcíně a podobně. Ostatně, tento typ ochrany před nemocemi je provozován už tisíc let (a funguje pořád stejně). Prosím, ale:

a) abyste mi neposílali zaručené zprávy o tom, že za sedm let a sedm dnů mne roztrhají spajkoví démoni. A zejména ne odkazy na videa.

b) abyste mě ušetřili fňukání, že když jste se nenechali očkovat, jsou z toho nějaké problémy. Tak to prostě v životě chodí. Kdo dělá hloupá rozhodnutí, má nějaké problémy navíc.

Obojí budu mazat nebo blokovat. Děkuju za pochopení. Konec zprávy. Konec tématu.

Tak jsem se prý po očkování změnil. Něco na tom bude. Moje tělo teď podivuhodně ovlivňuje přístroje. Třeba váha. Předtím ukazovala 102 kg. Teď ukazuje 105 kg a víc, i když vážím úplně stejně.

(zdroj: petrhampl.com)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …