Přemysl Votava: Chytil jsem špiona v centru Prahy

03.12.2017 12:14

Svět je plný špionů. Nedávno mne vystrašily obavy Jiřího Drahoše o špionech, kteří mu mají ukrást vítězství v prezidentských volbách. Tedy, že dojde k ruskému ovlivnění těchto voleb v ČR. Proto plný obav vydal jsem se do centra Prahy, na Staroměstské náměstí, k odhalení ruských špionů.

Přemysl Votava: Chytil jsem špiona v centru Prahy
Foto: archiv
Popisek: Přemysl Votava, Národní socialisté

Již po prvním dnu hledání konstatuji, že jich je opravdu mnoho, využívají zejména vánočních svátků a Nového roku ke špionáži. Pronikají v této době do Prahy a ovlivňují naše obyvatelstvo svou velezrádnou činností. Dle mého zjištění je nutné přiznat, že české obyvatelsko naivně usedá na lep této propagandě. Jak jsem vypozoroval, tak mnozí tito ruští špioni mají fotoaparáty a fotografují, jak vánoční stromečky, stánky s perníkem, ale i Staroměstskou radnici, Pražský hrad a dokonce také vlaková nádraží.

Kontakty s českým obyvatelstvem navazují zejména v restauracích, barech a u krámků s trdlem. Při svém zjištění konstatuji, že obyvatelstvo přes řadu vyhlášek, varování a mnohá mediální upozornění, je k této propagandě neobyčejně vstřícné ! V restauracích s těmito rusky mluvícími mnozí Češi pijí čaj, mnozí rum a vodku…

Situace není rozhodně dobrá, zejména nyní před Vánocemi a Novým rokem, kdy špionů přibývá. Obavy prezidentského kandidáta, se tak naplňují…

Již v minulosti jsme zažili hon na špiony. S těmi ruskými máme své zkušenosti když otvíráme Haškův román o „dobrém vojákovi Švejkovi“. Se špiony a velezrádci už tehdy marně bojoval, snaživý policejní komisař Bretschneider a také úslužný putimský strážmistr Flanderka. Špionů bylo tehdy v Čechách hodně a Rakousko – Uhersko, mlelo už z posledního.

Přes tato má zjištění o přítomnosti ruských špionů, kteří chtějí zabránit Jiřímu Drahošovi v cestě na Hrad, jsem velmi obezřetný. My zde v Česku totiž máme své letité, velmi smutné zkušenosti se špiony. Honili jsme je i před 65 lety.

Právě v těchto dnech je tomu již 65 let (3.12.1952), co domácí média informovala o popravě 11 členů tzv. protistátního spikleneckého centra, vedených generálním tajemníkem KSČ Rudolfem Slánským. Tento proces odstartoval následně stovky dalších procesů. Tehdy začal hon na západní špiony…. Následovaly další procesy, stovky poprav, desetitisíce uvězněných, statisíce nešťastných, … Mezi nimi byl za špionáž souzen i můj otec.

I když se doba změnila, přesto jsme se nezbavili těch snaživých Bretschneiderů, Flanderků, byli za Rakouska, byli za Protektorátu, jsou i dnes…. Jsou snaživí, vtíraví, podlézaví, podle větru se dokáží správně nasměrovat, přihrbit, přizpůsobit se… Vycítí vždy svou novou šanci.

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

15:57 Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

Denní glosa Filipa Šebesty