Robert Troška: „Bílý fašista ztupil svou hlavou ostří mačety mírumilovného muslimského uprchlíka“

31.07.2017 15:22

Tak zněl komentář jednoho z diskutujících k muslimskému útočníkovi v Německu, který zavraždil jednoho nevinného člověka a další stačil pobodat. Komentář ukazuje na zoufalou situaci při hodnocení objektivity dnešních médií.

Robert Troška: „Bílý fašista ztupil svou hlavou ostří mačety mírumilovného muslimského uprchlíka“
Foto: Archiv
Popisek: Modlící se muslimové v mešitě

Na celé kauze palestinského muslima konajícího ve jménu Alláha není zajímavý samotný čin zfanatizovaného jednotlivce, jedná se již o evergreen rozmáhající se po celé západní Evropě vpravdě v internacionálním duchu (berlínský atentátník, bruselští, londýnský a mohli bychom ve šňůře pokračovat), ale způsob, jakým média o případu informovaly a jak muslimského vraha hodnotili.

Nejprve jsme se dozvěděli, že motiv útoku není znám, po několika hodinách již se objevuje zpráva ze strany německých vyšetřovatelů o možném motivu loupežného přepadení, což okamžitě s nadšením přetiskují všechna mainstreamová média. Pravda útočník nic s sebou při svém odchodu (úprku) z obchodu nevzal, aniž by řádně zaplatil, dokonce i tu mačetu resp. kuchyňský nůž si nejprve řádně zakoupil a až potom následně s ní šel vraždit, ale to nic nebránilo vyšetřovatelům přijít s neuvěřitelnou tezí o loupežném přepadení.

Nastal poté večer, soumrak a druhý den po celé dopoledne veřejnost (nejen německá) čeká na další oficiální vyjádření hamburské policie. Občané přece musí pochopit, že schválení stanoviska se musí podrobně prokonzultovat a následně schválit v tiskovém odboru německé kancléřky.

Schválen obsah a druhý den po poledni vyšetřovatelé přicházejí s „překvapivým“ tvrzením o možném náboženském motivu a psychicky narušeném jedinci.

Všimněte si té neuvěřitelné mutikulturalistické korektnosti: Náboženský motiv!

Velice rafinovaným způsobem se podsouvá rovnost islámské ideologie a její násilné formy s ostatními náboženstvími! Kolik jedinců vraždilo nevinné lidi v posledních 20 letech v rámci křesťanství, buddhismu nebo jiných náboženství?

Prostě a dobře mainstreamový vlk manipulací a lží se nažral a ideologie multikulturalismu zůstala celá.

A pak je tu stará známá písnička o duševně labilním jedinci na drogách, co nejspíše vedlo k jeho vraždění. Nemůže být větší lež, v dnešní době jsou denně desetitisíce ne-li statisíce lidí na drogách, ale nevraždí záměrně druhé, drogy mohou maximálně otupět či odstranit poslední zábrany, ale tou hlavní příčinou, proč jde někdo vraždit ve jménu Alláha je samotná ideologie islámu, která své stoupence zavazuje šířit islám buď mírumilovnou nebo násilnou formou. Jakou formu si vybírají tyto atentátníci, je nabíledni.

Demokracie se musí bránit

Ale pojďme ještě dále. Jestliže džihádistický motiv útočníka hodnotí oficiální kruhy jako duševně labilní osobnost, pak by měl následovat i logický důsledek takové analýzy:

Prohlásit každou násilnou ideologii způsobující duševní labilitu svých členů za nebezpečnou a legislativně zakázat takové texty, které se násilně vymezují vůči většinové společnosti, a to bez ohledu na to, že se takováto násilná ideologie schovává za soukromé náboženské přesvědčení.

Korán právě takové texty vyzývající k násilí a hlásající nadřazenost muslimů nad všemi ostatními obsahuje.

A mělo by být jedno, jestli se jedná o náboženskou sektu s několika tisíci členy, jako byla japonská sekta Óm Šinrikjó, která vypustila jed v japonském metru a zabila několik desítek nevinných lidí nebo sekta čítající přes miliardu svých členů.

V té souvislosti se nabízí otázka, proč se mainstream nezabývá otázkou zákazu šaríi na území EU? Šaría byla pouze prohlášena za neslučitelnou s listinou základních práv a svobod!

A kam tedy míří dnešní mainstream ve své kritice? Samozřejmě na ty obyčejné občany, kteří poukazují na pravou příčinu násilí muslimů na nemuslimech, tito lidé jsou v médiích očerňováni, dehonestováni a v některých případech dokonce nálepkováni jako fašisté!

Kam až takovýto stav může dojít, popsala s hrůznou pravdivostí paní Janouchová v pořadu Události,komentáře (na konci pořadu) žijící dlouhá léta ve Švédsku, kde již dnes jsou v téměř všech městech vytvořeny paralelní převážně muslimské společnosti, kam se domácí obyvatelé včetně policie bojí vstoupit a kde vládnou místní gangy přišedších i déle žijících migrantů!

Z takovéto situace se pak rodí popularita a obliba k totalitním popř. diktátorsky vedeným režimům, rezignace na důvěru v demokratické instituce, které přestávají plnit svou základní funkci a stávají se sluhou vládnoucí ideologie.

Kam tento způsob uvažování a praktického jednání vede, vidíme dnes a denně v celé západní Evropě.

Vynucování kvót ze strany bruselské exekutivy je jen důsledkem výše uvedeného pokřiveného multikulturalistického chápaní světa, jak můžeme vidět a slyšet i v dnešní době- více v článku EU startuje další fázi konečného řešení národnostní otázky států V4.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…