Rudolf Mládek: OSN nařídila poslat 446 miliard dolarů Africe

19.04.2020 16:43

Podivní zachránci z OSN ovšemže upozorňují, že u požadavku 446 miliard dolarů se jedná o případ nejhoršího scénáře. Jenomže žádný jiný v Africe nenastane, i kdyby skutečnost byla opačná. Natažená ruka desítky let se nestáhne nikam, dokud jsou ti, co jí peníze posílají.

Rudolf Mládek: OSN nařídila poslat 446 miliard dolarů Africe
Foto: Archiv Rudolfa Mládka
Popisek: Rudolf Mládek

Jenomže tentokráte vykukům v OSN poněkud chybí upřesnění, KDO by měl těch 446 miliard dolarů poslat. Spojené státy kalkulují, že jejich státní dluh vzroste o 40 procent, obdobně jako tomu bylo ve válečných letech II. světové války, Evropská unie kalkuluje biliony záchranných eur na státy, které jsou před bankrotem, a tak se logicky vnucuje otázka, proč si někdo v OSN myslí, že stačí hrábnout do kapsy a hodit jen tak na stůl stovky miliard dolarů.

Možná že přebohatá Čína, která dnes obrací miliardové zisky za dodávky zdravotnických pomůcek, bude ochotna financovat Afriku. Možná to budou bohaté ropné státy, ale západní demokracie je celá na bankrot. Tak dlouho si hrála na zachránce světa, až bude mít problém zachránit se sama. Ale viník tohoto stavu sedí především v Berlíně a v globálních firmách a všemu se asi jen směje.

Kdosi za OSN přiznává, že v 54 afrických zemích je extrémně rozšířená tuberkulóza a HIV/AIDS a do konce letošního roku mohla mít Afrika 1,2 miliardy nakažených virem Sars-CoV-2. (1) Nepochybně bude OSN žádat Evropskou unii, stejně jako tomu je u migrantů, aby tyto nemocné letecky dopravovala na své území, v duchu hesla kancléřky Merkelové, že EU nenechá nikoho zemřít a každému pomůže.

Kdo si tyto pacienty vezme, už není jasné (pokud takový stav nastane), ale můžeme si předem vsadit, že z Bruselu přijde nařízení o povinné solidaritě, kdyby měl i poslední Evropan na ni zemřít. V Bruselu se dávno vytratil zdravý rozum, zůstala jen nekončící zvrácená ideologie a prázdné fráze. Pokud jsme hovořili o šílenství v době druhé světové války, máme dnes jiné, ale podobně nebezpečné. Stále ale neslyšíme od žádného evropského politika, že toho bylo opravdu už dost.

Opak je pravdou, a tzv. děti z řeckých táborů dorazily do Německa, na některé prý už čekají rodiny. (2) Aby se zakrylo pokrytectví celé akce, média uvádějí, že průměrný (!) věk dovezených migrantů je 13 let. Co už může být mediálně směšnější. Celkem prý slíbily státy EU v rámci programu na přesídlení migrantů z Řecka, že převezmou 1600 nezletilých. Jaké státy? Německo a Lucembursko, dále to byla ještě Francie, Irsko, Portugalsko, Finsko, Chorvatsko a Litva.

Pak prosíme, aby si tyto státy dětičky laskavě ponechaly a nepochybně umožnily v druhém kroku slučování rodin s tím, že dnes už se ví, že taková rodina čítá velmi a velmi mnoho příbuzných, které dotčené státy budou muset zaopatřit. V době ekonomické koronavirové krize jim můžeme jen držet palce. Jistěže si děti zaslouží pomoc, ale i hloupý by pochopil, že tohle jsou jen přední vojáci pokračující okupace Evropy. Za maskou solidarity se skrývá skutečně zákeřný nepřítel všech Evropanů. Kdy o tom začneme seriózně hovořit? A kdy začneme konat, aby tato (ne)politika skončila?

Zdroj:
(1) ZDE
(2) ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…