Růžena Chrasteková: "Noblesní" senátor Fischer nazval odbojáře "rusofilními prasaty". Kam až zajdou někteří...?

18.03.2019 17:26

Na vzpomínkové akci neslavného výročí okupace naší země Německým nacistickým státem, uspořádané Svazem bojovníků za svobodu, asistovala Čestná stráž Armády České republiky, což se zřejmě hodně nelíbilo neúspěšnému kandidátovi na prezidenta, senátoru Fischerovi, a tak svoji nelibost vulgárně zveřejnil.

Růžena Chrasteková: "Noblesní" senátor Fischer nazval odbojáře "rusofilními prasaty". Kam až zajdou někteří...?
Foto: Jan Štěpán
Popisek: Pavel Fischer v Ostravě

Tento samolibý, arogantní sprosťák si vskutku nevidí do své ..., ehmm, úst, když se nerozpakuje pozurážet i lidi, kteří bojovali za naši svobodu, kteří si přišli smutně připomnět den, kdy pro nás začaly úděsné hrůzy světové války, kdy si nás podrobili Němci, nacisté. Zřejmě by tento člověk, pln zhrzené nenávisti, přivítal tu strašnou připomínkovou akci v jiném duchu, on by asi oslavoval rád a ty, kteří se jí zůčastnili, by nějradší vyměnil za jiné. Za ty, kteří jásali a vítali nacisty z Německa. Protože i tací tenkrát byli. Fischer by určitě mezi ně patřil, kdyby v té době žil, myslím si.

Druhou světovou válku nacistické Německo prohrálo, vítezem byl Sovětský svaz za pomoci spojenců. Toto je fakt, který ani sebevíc sofistikované přepisování dějin a sebevíc "nešťastné" zasahování BIS do výkladu a pletení se do historie nezmění. I kdyby už nežil ani jeden jediný přímý pamětník. Ostatně, několik jich právě bylo i na té vzpomínkové akci, která se tak nelíbila hulvátovi Fischerovi. A připomínat si faktické historické události, opravdu tak, jak se staly, není žádné rusofilství, lidi kteří si vše autenticky pamatují, nejsou "rusofilní prasata", jak je vskutku prasácky nazval tento nevychovaný, sprostý senátor.

Pokaždé, když někteří, některé hlavy pomazané, nálepkují kdekoho, najvíc SPD Tomia Okamury, jako "nácky", by si měli tito vzpomenout na svá vlastní, nacizmem a fašizmem prodchlá vyjádření. Na to, jak by nejradši určovali, kdo co může, kdo co nesmí a co je dle nich správné. Už chybí jenom jejich nařízení, aby jim nemilí lidé nosili venku na oděvech jasné označení, třeba tentokrát hvězdu ne žlutou, ale červenou. Tihle různí Fischerové, kteří vesele a bezstarostně v tom minulém, vpravdě rusofilním, režimu studovali a měli se i díky lukrativním postavením rodičů ve státní správě opravdu jak ta prasátka v žitě, dnes plivou na všechny a všechno, co jim tento život zajistilo a umožnilo. Ty lidi, kteří za to vše bojovali, dnes oni nazývají prasaty.

Nehorázně sprostý senátor dokonce ŽÁDÁ ministra obrany, aby mu vysvětlil, jaká opatření přijal, aby v budoucnu nebyl "zneužita" Čestná stráž AČR při podobných akcích. A co ty akce rovnou zakázat? Zakázat všem přípomínku okupace naší země nacistickým Německem, umlčet pamětníky a dle instrukcí BIS oficiálně nařídit historikům přepsat učebnice dějepisu? Zakázat učit a publikovat fakt, že naši zemi osvobodila od nacistických bestií z Německa Rudá armáda, protože toto jsou, dle nenávistného Fischera, "rusofilné kecy". Ten antisemitizmus si tam Fischer, také lživě, přidal, protože nic takového nikde nezaznělo.

Celé toto, s prominutím, vyložené svinstvo, které ze sebe vyzvrátil senátor Pavel Fischer, lze najít ZDE.

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…