Stanislav Novotný: Zkorumpovaná kafilérka a podvraťáci. Kulturní fronta může vyvolat válku

27.08.2018 16:24

Bývalý policejní prezident a šéf Asociace nezávislých médií Stanislav Novotný se v komentáři vrací k nedávným akcím a výrokům v souvislosti s výročím 21. srpna 1968.

Stanislav Novotný: Zkorumpovaná kafilérka a podvraťáci. Kulturní fronta může vyvolat válku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Stanislav Novotný

Za peníze se to plácá a plácá. Zkorumpovaná kafilérka dutě zní a i smutné výročí dokáže proměnit ve vlastní dehonestaci. Ba co víc. Snaží se zavděčit. Lísá se, olizuje páníčkům nohy a včerejší zbabělci a kariéristé se za hrdiny povyšují a opět na vlastní národ plivají. Stejně jako jejich předchůdci po roce 68. 

Republika i Evropa má plno vysoce aktuálních problémů, ale podvraťáci všeho druhu štěkají a vědomě či z blbosti nosí vědra s benzínem a s chutí podpalují nenávist mezi národy. Jednoduše se zapojují, jak jen mohou, aby ta válka byla. Alespoň ta malá občanská. Důsledky si často neuvědomují, leč peníze prý nepáchnou.

Vzpomínáte? Před první světovou válkou na sebe pokřikovali akademici přes francouzsko-německé hranice. Byli to slovutní mužové (byli rozhodně učenější než mnoho dnešních breptů z humanitních fakult UK) a přesto vyprávěli zlovolnosti. Nebyli v tom samozřejmě sami, ale k výsledku přispěli se vší vervou. Bylo to vydařené dílo. Válka se rozlezla do všech koutů světa a přerovnala, co se dalo. Nastolila rudý teror na Rusi, vyprovokovala nacistické zvěrstvo a zasela na bohatou žeň v té filmařsky působivé - druhé. 

Soudruzi Lenin, Trockij, Sverdlov a další se drželi hesla, že přežije-li 10% lidí a zvítězí revoluce, tak je všechno v pořádku. Soudruzi Hitler, Himmler, Goebbels a další zase sortýrovali a vůči nehodícím se dovolili použít všechny metody, hlavně když vyhraje jejich parta. Nemáte pocit, že se k podobným postojům přibližuje naše slavná kulturní fronta? Nemáte pocit, že vybraní „akademici“ a vybraní samolibí „umělci“ plní roli ideologů z počátku 20. století?

Šílené 20. století máme za krkem dodnes a přesto opět urážíme jiné národy. Chápu, že nepřítel si rád najímá nedostačivé osoby typu Vasila Biľaka nebo Jakuba Jandy, ale tuto prostoduchou lest bychom snad už měli umět prohlédnout. Historických zkušeností máme dost.

Hysterická nenávist k Rusům nese znaky bývalého antisemitismu. Všichni, kdož se tímto fenoménem zabývají, by měli zbystřit a začít více studovat lokajské ziskovky a jejich protagonisty.  

Stanislav Novotný

Předseda Asociace nezávislých médií, bývalý policejní prezident

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …