Svatopluk Otava: Proč…?!

09.02.2019 16:10

Je smutné, když příznivec zvoleného prezidenta České republiky musí konfrontovat svou volbu vůči zvolenému prezidentovi přímo.

Svatopluk Otava: Proč…?!
Foto: archiv Svatopluka Otavy
Popisek: Svatopluk Otava

Jsa nekompromisně seznámen s unikátní, intelektuální úrovní pana prezidenta Zemana, je mi osobně zvláštní, kdy (stále můj) prezident je schopen kolaborantsky přikýnout stupidní agresi vůči Venezuele.

Znalec venezulelské Ústavy?

Co se děje pane prezidente? Je snad normální, kdy kdokoli, dle své mocnosti finančních prostředků, dle svých osobních rozhodovacích ambicích, dle hloupého postavení, je právoplatně povolán k rozhodování o čemsi?

Je, dle Vás skutečně možné vykládat jakékoli soudy o republice, co Vám naprosto není známa? Jak je vlastně možné, že si cosi takového troufáte, Vy vykladči venezuelské Ústavy?

Pan prezident Zeman je ekonomem, co jistě zná, že Venezuela je prostě bohatým státem, majícím možnosti, jak své obyvatelstvo dostatečně vzdělat a zajistit. Je mu stoprocentně známo, že jako „zadní dvorek“ USA, běžně používaný jako cosi, co „gringům“ prostě vyhovuje, má tutéž snahu o samostatnost, jako Česká republika.

Na rozdíl od pochopitelné účasti své země ke všeobecnému pozvednutí původního obyvatelstva se náš pan prezident Zeman přiklání k systému: hlavně vydržet, a po nás potopa. Těžké zklamání a těžké poznání… Tož to jo, pane prezidente…

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Proč se k tomu snižují?

15:57 Jiří Paroubek: Proč se k tomu snižují?

Když jsem si o víkendu přečetl některé články v denním tisku, věnované osvobození republiky před 79 …