Svatopluk Otava: Veselá mysl – půl zdraví. Zatímco Gazdík si tře nakopnutá záda, občan se směje

21.07.2017 7:35

„Koaliční potenciál“ tzv. „Třetí síly“, „sluníčkáři“, „kavárníky“ a „hodnotami“ tak mohutně mediálně aplaudován, se naplno projevil. Rvačka o koryta se blíží a lidovci, dobře vědouce, že platný limit 10% pro vstup do Poslanecké sněmovny v koalici nezdolají, pokusí se zvýšit šance svých vlastních bruselských kolaborantů tak, jak jsou zvyklí.

Svatopluk Otava: Veselá mysl – půl zdraví. Zatímco Gazdík si tře nakopnutá záda, občan se směje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Gazdík

Zrada – to je ta správná hodnota

Podrazem, který ovšem obalí nějakým tím neutrálně snesitelným pojmem. Třeba racionalitou. Ekvilibristika černokněžnických kamarádů sudetského landsmanšaftu je pověstná po celou dobu existence ČSL. Byli u všech vlád za První republiky, za Protektorátu i za komunistů, jediná trapná neúčast se konala až v předminulé volební sezóně, poněvadž se jim nepodařilo přešplhat ani procent pět a doufejme, že s Boží pomocí dopadnou stejně i na podzim.

Do dnů voleb by jim však čacký premiér Sobotka měl svěřit aspoň rezort zdravotnictví, poněvadž vyděšené manévry reprezentantů víry (v mamon samozřejmě) umně rozveselují národ, jenž jinak moc důvodů k veselí nemá.

Navíc by reprezentant KDU-ČSL jistě plynule navázal na „práci“ současného ministra Ludvíka. Ten soudí, že v budoucnu by měl být Český národ vyvražďován muslimy jen v plné zdravotní kondici a „obohatil“ nás teroristickým, protikuřáckým zákonem. Nu, a za lidovců se tedy budeme vrhat pod nájezdnické kudly docela s úsměvem a bolavou bránicí.

Po volbách snad bude zdravotnictví svěřeno konečně jinému politickému subjektu, jenž snad vyprodukuje konečně profesního odborníka, možná i člověka a nesmyslný protikuřácký zákon, jehož jediným poslaním je zabránit Čechům ve výměně názorů sněmováním při pivku a cigárku, pošle do historie politických bludů, kam patří.

Sněmovna bez lidovců? Modleme se, snad už konečně…..

Vypadá to nadějně. Bělobrádkovci se snad do Parlamentu nedostanou ani samostatně, poněvadž každý dnes vidí „křesťanské“ hodnoty, které zastupují. Lupičské praktiky katolické církve, kde je dnes bezvěrec vedle bezvěrce, zato však pedofil vedle pedofila a jak se ukazuje i na rodině emeritního „Svatého“ otce Ratzingera i hitlerčík vedle hitlerčíka.

Jediným skutečným věřícím se v katolické bažině, co si už po staletí tropí blázny z udřených a skutečně víře oddaných venkovanů, pak jeví profesionální satanista a katolický imám Halík.

Takže snad je konečně v tomto ohledu i na vesnicích jasno, lidovečtí vyprodávači státní suverenity a naháněči národa do německého chomoutu jsou i tam konečně jasně identifikováni a procento skalních nesvéprávných se s ohledem na počet odevzdaných hlasů nepřehoupne přes 2%.

Vrchnímu STAŇákovi Gazdíkovi lze pak jen s úsměvem doporučit, aby si poslední dny „slávy“ užil stylově. Nakopnutou zadnici může odít do trenýrek z jásavých tibetských třepetalek, na čelo ať si nechá implantovat maličký solární panýlek a slzičky uražené ješitnosti mu pak budou otírat hodní barikádníci „jejich způsobu života“, političtí novomanželé Kalousek s Bursíkem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …