Václav Kovalčík: Dnešní studující se likvidují svou hloupostí a naivitou

14.04.2018 9:17

Dnešní studenti a studentky se zbytečně obětují za zhoubnou pravici, která si demokracii vykládá podle svého. Dnešní studenti a studentky tak demonstrují pro utahování opasků v našem rozkradeném, zadluženém a okleštěném státě, nemají vůbec pocit sebezáchovy, cti a obětavosti, když hanobí pomoc skutečně znevýhodněným, také postupují proti důchodcům a střední generaci.

Václav Kovalčík: Dnešní studující se likvidují svou hloupostí a naivitou
Foto: Daniela Černá
Popisek: Výstražná stávka studentů v Ostravě na Masarykově náměstí

Oni sice, dle zpráv, požadují super-úroveň vzdělání a vzdělanosti, ale sociální jistoty, kvalita života a zázemí jsou jim úplně cizí, proto demonstrující studenti a studentky fungují jako dlouhá ruka ekonomické mafie, která tenhle stát vytunelovala, zubožila, zadlužila, zotročila a rozkradla.

Kdyby chtěli všechny oblasti ve státě mnohem lepší, tak by to bylo v pořádku, ale tzv. studující jdou proti sobě právě podporou ekonomické mafie, jež nadále ubližuje nevinným lidem!

Kdybych měl tu možnost reprezentovat studující, tak bych po současném režimu požadoval bezpečí, sociální jistoty, dostupné zdravotnictví, méně byrokracie, správně fungující politiku a rezorty, snadnou dostupnost bydlení, vzdělávání, svobodu projevu, kvalitní životní prostředí, nezaujatou kulturu a sdělovací prostředky, důstojnost lidství, možnost cestovat; snadno, bezpečně a poctivě pracovat, podnikat atd.

Jenže oni to nechtějí, když netuší a nevědí, do čeho vlastně jdou. Je mi jich líto, když se také stávají oběťmi obchodování s bílým masem a prostituce!

Kdybych byl v politice, tak bych jednal dle svědomí pro důstojnost a bezpečí občanů této země a kvalitu životního prostředí, i když bych byl zaujatými veřejnoprávními médii pošpiněn a rovnou považován za extrémistu, populistu a další "nechutné" přívlastky a nálepky!

Václav Kovalčík, Zlín

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…